Pizza 28

KRAAK: DE STRAATPIZZA

Straatkunst expositie met live performances en streetbeats

Op donderdag 30 Juni neemt de KRAAKKELDER in samenwerking met Tom Maas en Aldrin Bullita je mee in de straatkunst expositie “DE STRAATPIZZA”. Hier brengen we diverse straatkunstenaars samen met BlockParty tunes, Live performances en Free Straatpizza 🍕🍕🍕

Welkom in de wereld van de straatkunst! Tijdens STRAATPIZZA zal in het darmstelsel van De Nieuwe Vorst werk te zien zijn van Guido van Amelsfoort en Bryan Van Schooten, Paul Watty, Culture Drip, Flourboy en andere straatkunst pioniers.

Ook zullen vele muziekstromingen deze avond samen gebracht worden door Tom Maas, bekend van Boef en de Gelogeerde Aap, en Bucho Bullita, die diverse funky freestyle bass radioshows op zijn naam heeft staan. Verwacht daarnaast: live straatkunst poëzie van Guidetti Randagio op producties van Tom Maas, Free Straatpizza’s Delivery en een Electronische Street Style Live set.

Van de kelder naar de kuil
Na STRAATPIZZA gaan we direct door van de kelder naar de kuil. De Cul de Sac host deze avond namelijk een officiele KRAAKKELDER afterparty! DJ's worden binnenkort bekend gemaakt.

📅 Donderdag 30 juni
🕒 20:00 - 01:00 KRAAKKELDER
🕒 01:00 - 04:00 CUL DE SAC (Afterparty)
💸 € 6,- incl. 1 consumptie + pizza

Delen

Tickets
  • normaal € 6,00

Filter

Krakers