Header 38

KRAAK: De Winter

jonge schrijvers over het seizoen

Jonge schrijvers kraken de winter! Zaterdag op 13 februari vieren we de winter met een gloednieuwe Winterzine, een Friandries chocomelkproeverij en natuurlijk een hele hoop toffe verhalen.

In het nieuwe jaar openen we alle seizoenen in de nieuwe Kastent in de tuin van De Nieuwe Vorst! Deze avond worden we ondergedompeld in alle geuren en kleuren van de winter; aanstormende auteurs die voordragen uit de gloednieuwe Winterzine, een expositie door jonge illustratoren, een lezing over onze (winter)energie en een heerlijke chocolademelkproeverij van Friandries. Een programma om het warm van te krijgen!


📅 Zaterdag 13 februari
🕒 20:00 - 22:00
💰 €10,- (inclusief Winterzine & chocolademelk)


Over de Seizoenszine
De Seizoenszine is een literaire zine vol met fotografie, werk van jonge schrijvers en unieke illustraties bij elke tekst. Dit project is opgezet om de grootste sfeermaker die we kennen, het seizoen, te vieren en met anderen te delen.


Over Fred
Frederike Luijten is een schrijver die projectgericht denkt en graag interdisciplinaire samenwerkingen aangaat. Ze studeerde af met Kind zonder uitknop, een experimentele en ritmische bundel over ADHD. Ze is werkzaam als programmamaker, doet onderzoek naar fancultuur en in 2018 richtte ze de literaire Seizoenszine op. Onder haar vrienden staat ze bekend als CEO van de herfst.


Over Krakers
Dit programma is onderdeel van Krakers Tilburg. Krakers zijn jonge Tilburgers met ongehoorde ideeën, idiote fascinaties en belachelijke energie. Ze kraken het theater en vullen alle hoeken, kieren, kelders, zalen en graszoden met ongehoorde thema’s, disciplines en denkrichtingen.

Meer info & programma: www.denieuwevorst.nl/krakers


Delen

Tickets
  • normaal € 10,00

Genre

Literair

Filter

Krakers