Zomer 27

KRAAK: De Zomer

Jonge schrijvers over het seizoen

Jonge schrijvers kraken de zomer! Op 7 juli vieren we de zomer met een gloednieuwe Seizoenszine, exclusieve interviews en natuurlijk voordrachten van aanstormende auteurs.

Op 7 juli zet Seizoenszine opnieuw de tuin én KRAAKKELDER in het zonnetje met de mooiste verhalen van het seizoen. We proosten op de gloednieuwe Zomerzine, genieten van een expositie en luisteren natuurlijk naar voordrachten van de fantastische zomer-auteurs. Daarnaast krijg je door middel van interviews een exclusief kijkje in het proces naar een literaire zine!


📅 Donderdag 7 juli
🕒 20:00 - 23:00
💰 €6,- (inclusief Zomerzine)


Over de Seizoenszine
De Seizoenszine is een literaire zine vol met fotografie, werk van jonge schrijvers en unieke illustraties bij elke tekst. Dit project is opgezet om de grootste sfeermaker die we kennen, het seizoen, te vieren en met anderen te delen.


Frederike Luijten

Frederike Luijten is een schrijver die met haar werk nieuwe vormen opzoekt en interdisciplinaire samenwerkingen aangaat. In 2020 studeerde ze af aan Creative Writing ArtEZ met kind zonder uitknop, een experimentele en ritmische bundel over ADHD. Naast het schrijven is ze werkzaam als programmamaker, binnen de studieleiding van Creative Writing en als oprichter van de literaire Seizoenszine. Frederike is onderdeel van collectief Wildgewelf, waar ze bekend staat als CEO van de herfst.

Delen

Tickets
  • normaal € 6,00

Filter

Krakers