Ddd 20

KRAAK: Dub, Docu & Dance

Inner East Soundsystem serveert een drie dubbelde portie dub

De mannen van Inner East soundsystem sjouwen hun zelfgebouwde speakers de KRAAKKELDER in voor een flinke portie reggae, dub & bass-culture music (vinyl-only). ‘’Maar wat is dat toch met die reggae muziek en zelfgebouwde speakers?’’. D.m.v. een zorgvuldig uitgekozen docu-reeks laat Inner East zien waar hun liefde vandaan komt.

Er is namelijk nog een hoop te ontdekken, zoveel te vertellen en zoveel te delen over dit genre. Waar komt de muziek vandaan? Hoe heeft het invloed gehad op dagelijkse politiek, cultuur en moderne muziekgenres over hele wereld? Op donderdag 9 juni leren we er alles over door te kijken, te luisteren én te dansen.


Programma

Het film & muziekprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt!


📅 Donderdag 9 juni
🕒 20:00 - 01:00
📍 KRAAKKELDER, De Nieuwe Vorst
💸 € 6,- incl. 1 consumptie

Over Inner East Soundsystem
Inner East sound, voorheen bekend als Binnen Oosten, bestaat al een kleine 10 jaar. Gevestigd in Tilburg is het viertallige collectief als kind aan huis in de Hall of Fame waar ze geregeld te zien en te horen waren met hun events als Art & Bass (kunst en muziek), BuitenWesten (Drum & Bass) of stonden ze in de zomers op Wadada festival in Geel (BE).

Ze zijn in 2013 begonnen met het opknappen van oude kasten en breiden hun soundsystem zo steeds verder uit. Een nieuwe speaker hier, een andere kast daar... Totdat ze een jaar of 3 geleden besloten alles zelf, met eigen hand opnieuw te bouwen.

Het is never finished project. Er is altijd wel weer iets dat kapot gaat, iets dat of harder beter kan maar als de sound eenmaal aanstaat en mensen hebben het naar hun zin is dat waar ze het voor doen. ONE LOVE!

Delen

Tickets
  • normaal € 6,00

Filter

Krakers