Kraak Kermis #2: HEB GETWIJFELD OVER BELGIË

BEL GIE JUH!

Een soort van vijfdaags festival tijdens de Tilburgse Kermis, met onze binnentuin als festivalhart. Geen whiplash van de booster, maar een grabbelton vol curiosa, een futuristische freakshow, een tuin der lusten.

Zaterdag staat de KRAAK KERMIS in het teken van onze zalige zuiderburen! In grote getalen reizen ze af naar Tilburg om ons omver te blazen met synths, schmink, slapstick en andere Vlaamse vaagheid.

We beginnen onze reis naar het zuiden in Brabant: in Eindje om precies te zijn. Met Frino ‘een millennial Theo Maassen die in GTA Woensel West de Jeugd van Tegenwoordig opricht’. Om vervolgens de worstenbroodjes in te ruilen voor Luikse wafels en af te zakken naar BEL GIE JUH met: ‘De huilende crooner met de korte broek’ Johannes Is Zijn Naam, de gevaarlijke live performance van Frankie de band, synthpopband Brik Tu-Tok en performances van Ruben Mardulier en Geert Belpaeme. Met in de grote zaal ‘The Butterpie Effect’ van Arend Peeters en Ferre Vuye: slapstick in een slecht afgesneden stuk tijd. Én kom tot een orgastische climax met hits over alternatieve sekseducatie met Tabooboo, het alter-ego van performer Maxime Dreesen. Amai!

📅 Zaterdag 20 juli
🌿 15:00 - 00:30 (programma vanaf 17:30)
🗺️ Timetable volgt
🎟️ € 6,- entree voor de hele dag (= minder dan de booster mensen)
👶12 jaar of jonger gratis toegang (onder begeleiding van volwassene)
🎡 Tickets alleen te koop aan de deur op de dag zelf

🍭 Snacks & heerlijk eten aanwezig

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English