Marathon Keldertour

Marathon tourt langs zweterige kelders

Marathon kiest voor de underground. Letterlijk. Na een bomvol festivaljaar, met o.a. Noorderslag, Best Kept Secret en Misty Fields, keert de Amsterdamse postpunkformatie terug naar de zweterige kelders voor een drietal intieme shows.

Shows waarin de gedreven hoofdstedelijke twintigers de realiteit bezweren van de nog jonge, van crisis-naar-crisis-hoppende eenentwintigste eeuw. Hoogst energiek verweer tegen een dreigende doemstemming. Een explosieve mix van shoegaze en postpunk, met de knieën in de punk en met het hoofd in dissonante wolken. Tijdens de keldertour worden tracks van de in mei 2023 verschenen debuut-EP afgewisseld met nieuw werk dat voor het eerst het daglicht zal zien.

Met in het voorprogram Grote Geelstraat!
De Grote Geelstaart levert met hun ongebruikelijke bezetting een geluid dat doet denken aan een combinatie van post-punk en postrock. Het is muziek zo vers als de vis waar de band naar is vernoemd! De liveshow zit vol energie; op hoog tempo spelen deze 5 mannen door hun set gevuld met schreeuwende gitaren, hoekige ritmes en duizelingwekkende synths.

📅 Donderdag 14 maart
🕒 20:00 - 00:30
💸 € 6,-
📍 KRAAKKELDER, Theater De Nieuwe Vorst

Let op: de KRAAKKELDER is op dit moment helaas alleen nog bereikbaar via enkele trappen. Ben je moeilijk ter been of zit je in een rolstoel? Neem dan even contact met ons op zodat we mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English