Header 27

KRAAK: Natte Sok

De lancering van een gloednieuwe lo-fi uitgeverij én het eerst Pulpboek ineen!

Op 15 september knallen het allereerste Pulpboek ‘Het Onmogelijke bestaan van Eddie Picavet’ én gloednieuwe uitgeverij Natte Sok het universum in. Met goed wat bombarie. Geef je over aan schofterige live muziek, meeslepende voordracht en snoeihard dansen in de KRAAKKELDER.

Natte Sok is een lo-fi uitgeverij van Vera Meulendijks en Twan van Bragt. Geïnspireerd door pulpromans, Bulkboeken en fanzines starten wij onze eigen lijn: handgemaakte PULPBOEKEN. Een Pulpboek kan van alles inhouden; van avonturenroman tot duistere comic, van anarchistisch pamflet tot wulpse poëzie. Er zullen nog velen volgen, maar het allereerste Pulpboek is, niet geheel ontoevallig, een roman geschreven door Twan, geïllustreerd door Vera. Het heet ‘Het Onmogelijke Bestaan van Eddie Picavet’. Het is een tragikomisch heldenverhaal, de coming-of-age van een laatbloeier en zal deze avond gelanceerd worden!

Met live muziek, drinken en dansen. Kom maar.
Natte Sok. We like it tied.


📅 Donderdag 15 september
🕒 20:00 - 01:00
💸 € 6,-
📍 KRAAKKELDER, Theater De Nieuwe Vorst


Let op: de KRAAKKELDER is op dit moment helaas alleen nog bereikbaar via enkele trappen. Ben je moeilijk ter been of zit je in een rolstoel? Neem dan even contact met ons op zodat we mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Delen

Tickets
  • normaal € 6,00

Filter

Krakers