Seizoenszine 5 jaar 🎉
Bekijk tickets

KRAAK: De Herfst

De Seizoenszine wordt 5 en daarom vieren we feest! Cadeautip: dennenappels of herfstblaadjes.

Op 19 oktober is het feest in de Kraakkelder: de Seizoenszine wordt namelijk 5! De afgelopen jaren groeide een klein blad uit tot literaire zine. Er werden 200 teksten geschreven, 200 illustraties getekend, 60 foto’s gemaakt en natuurlijk 20 zines gedrukt. De tijd vliegt als je plezier hebt en voor we het doorhadden hebben we al 5 jaar de seizoenen met jullie gedeeld en gevierd.

Allemaal mooie cijfers maar het betekent natuurlijk maar één ding: we gaan feesten! En dat doen we heel graag weer samen met jullie. Naast de sentimentele speech kunnen we luisteren naar herfstige voordrachten, kijken naar live art bij seizoenszine ready made poëzie en is er een expositie met al het beeldende werk van de afgelopen jaren. Daarnaast lanceren we een eenmalige publicatie met al deze illustraties en foto’s! Last but not least, is het natuurlijk geen feestje zonder het afsluiten van de avond met live muziek en champagne!

We zien jullie heel graag in de herfst, op het verjaardagsfeestje van de Seizoenszine!


📅 Woensdag 19 oktober
🕒 20:00 - 23:00
💸 € 6,- incl. Herfstzine
📍 KRAAKKELDER, Theater De Nieuwe Vorst

Let op: de KRAAKKELDER is op dit moment helaas alleen nog bereikbaar via enkele trappen. Ben je moeilijk ter been of zit je in een rolstoel? Neem dan even contact met ons op zodat we mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English