Header 51

KRAAK: Salon de l'Amour

First Dates voor single (amateur)filosofen en andersoortige denkers ❤️🚨🍷

Vind jij Tinder ook veel te oppervlakkig? Word jij gek van daten op basis van looks, in plaats van een gemeenschappelijke kijk op de zinloosheid van het leven? Wil jij ook zo graag je existentiële crisis delen, maar heb je nog niet de juiste gesprekspartner gevonden? Meld je dan aan voor Salon de L’Amour!

We hebben een onfeilbare vragenlijst samengesteld om jou aan je voorbestemde lotgenoot te koppelen. Tijdens het evenement worden jullie vermaakt met filosofische verdieping over de liefde, heerlijke wijntjes en hapjes, en leer je elkaars diepste gedachten kennen.

Dit gaat een eerste date zijn om je kleinkinderen over te vertellen!*

* Wij willen het krijgen van kinderen niet stimuleren, dat is op geen enkele manier meer ethisch verantwoord.


Even praktisch:
De deadline om je aan te melden en de vragenlijst in te vullen is 21 januari. Een week later maken wij bekend welke matches we hebben gevonden. Dit betekent dus dat aanmelden geen garantie voor deelname inhoudt. We willen natuurlijk de beste matches maken en het kan zo zijn dat jouw lotgenoot niet op de hoogte is van dit evenement.


>>> VUL DE VRAGENLIJST IN 😱 <<<


Dusss:
❤️ Vul de vragenlijst in voor donderdag 21 januari
❤️ Donderdag 28 januari hoor je of je een match hebt!
❤️ Heb je een match? Dan kun je een kaartje kopen voor het event dat na de HARDE lockdown zal plaatsvinden.⠀⠀


KRAAK: Salon de l'amour
📆 ASAP!
🕒 14:00 - 17:00
📍 Theater De Nieuwe Vorst
💸 € 25,- Inclusief drinks en lustopwekkende hapjes


Over De Vage Bond
Een gelegenheidsgenootschap bestaande uit gevestigd filosoof Arthur Kok en vers afgestudeerde filosofen Arjen Ploeger en Sophie Sanders. Samen nemen zij de zware taak op zich om filosofie van haar stoffig imago te ontdoen.


Over Krakers
Dit programma is onderdeel van Krakers Tilburg. Krakers zijn jonge Tilburgers met ongehoorde ideeën, idiote fascinaties en belachelijke energie. Ze kraken het Theater De Nieuwe Vorst en vullen alle hoeken, kieren, kelders, zalen en graszoden met ongehoorde thema’s, disciplines en denkrichtingen.

Meer info & programma: www.denieuwevorst.nl/krakers

Delen

Genre

Lezing / Gesprek, Eten

Filter

Krakers