Tat 22

KRAAK: TATTOO TAKEOVER

Mét live tats door Layla van The Circle Ink


Guess who’s back? The Circle Ink neemt op donderdag 26 mei wederom de KRAAKKELDER over en neemt je mee langs de kunst van het tatoeëren. Ze vullen de kelder met kunst, muziek, geur én er zal weer live getatoeëerd worden! Deze keer door niemand minder dan resident artist Layla.

Tatjajajajaj 06


Over Layla
Layla is geboren met een pen in haar hand, later ruilde ze deze in voor een tattoo gun en besloot van tatoeëren haar werk te maken. Inmiddels is ze werkzaam als apprentice bij The Circle. Je kunt bij haar terecht voor blackwork tattoos, zoals Japanse psychedelics, ornamentals en symbolics. Check: www.instagram.com/its.bibz/


📅 Donderdag 26 mei
🕒 20:00 - 01:00
📍 KRAAKKELDER, De Nieuwe Vorst
💰 Tattoo design volgt snel!

Meer info en credits

The Circle Ink
The Circle Ink is een privé tattoo studio gevestigd in een van de mooiste atelierruimtes van Ateliers Tilburg. Naast het zetten van tattoos zijn ze ook erg kunst gericht bezig, denk daarbij aan live art performances van verschillende kunstenaars en daarmee onderscheiden zij zich van de rest. Bij The Circle wordt er zorgvuldig gewerkt en streven zij naar het beste kwaliteit en fijne onvergetelijke ervaring. Duurzaamheid en veiligheid staat bij The Circle Centraal. Zo werken ze met Vegan inkt en duurzame producten, zoals afbreekbaar plastic en nazorg die niet is getest op dieren. Er zijn 3 tattoo artiesten werkzaam met ieder een eigen stijl.

Delen