Fbheader 26
livestream

KRAAK: WAYNG URBAN HOUSE #1

Urban collectief WAYNG neemt de tent over!

WAYNG URBAN HOUSE (W.U.H.) laat je kennis maken met de diversiteit van urban culture. Rapper T.O. neemt je aan de hand van verschillende rap, muziek, dans, en DJ performances mee langs al het jonge talent dat WAYNG in huis heeft. Hoe gaan we dit doen?

Livestream 🤖
I.v.m. de maatregelen is er zeer beperkte ruimte in Theater De Nieuwe Vorst. Daarom nodigen we jullie uit om aan te haken via onze Livestream. Tips: haal iets lekkers in huis, schuif de tafel aan de kant om te dansen en praat mee via de chat! Tune in: 18 dec, 20:00 via de kanalen van WAYNG en Krakers Tilburg.


Tijdens het benefiet evenement haalt WAYGN geld op voor WAYNG FOUNDATION om in de toekomst meer urban jeugdprojecten te organiseren.

Over WAYNG
We Are Your New Generation (WAYNG) is een lifestyle label dat in 2012 is opgericht in Tilburg. In tegenstelling tot een muzieklabel en entertainmentbedrijf omvat WAYNG meer dan muziek/videoproductie. De WAYNG community voorziet in entertainment, fashion en maatschappelijke bewustwording en is er voor en door artiesten.


Over Krakers
Dit programma is onderdeel van Krakers Tilburg. Krakers zijn jonge Tilburgers met ongehoorde ideeën, idiote fascinaties en belachelijke energie. Ze kraken het Theater De Nieuwe Vorst en vullen alle hoeken, kieren, kelders, zalen en graszoden met ongehoorde thema’s, disciplines en denkrichtingen.

Meer info & programma: www.denieuwevorst.nl/krakers

Delen

Genre

Muziek, Mix

Filter

Krakers