Header 45
geannuleerd

KRAAK: Wie BEN. ik?

Workshop + voorstelling over ​​de moeder der existentiële vragen

Wie BEN. ik? Een lekker avondje zelfreflectie! We kijken onszelf diep in de ogen en vereeuwigen onszelf onder leiding van kunstenares Nikè Marchand op doek. En alsof dat nog niet genoeg is bezoeken we erna de voorstelling BEN. van BOG. en HZT.

====

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen wordt dit event helaas geannuleerd. Tickethouders krijgen via email bericht. Betaalde tickets worden zo spoedig mogelijk terugbetaald.

====

Workshop van Nikè Marchand
Adenikè Tamara Tonye Yetunde (Nikè) Marchand is een kunstenares uit Tilburg. Haar werk is expressionistisch en wordt beïnvloed door haar Nigeriaanse vader en Nederlandse moeder. Voorafgaand aan de voorstelling BEN. geeft ze een korte workshop waarin ze ons de fijne kneepjes van het zelfportret leert. Met meeneems, (heb je ook meteen een leuk kerstcadeau voor je ouders)!


Over BEN. de voorstelling (try-out)
Voor het eerst maakt BOG., de collectie van schrijvende spelers, een voorstelling waarin één persoon centraal staat. BEN. gaat over wie Ben precies is. Wat maakt Ben tot Ben behalve die drie letters? Want Ben mag dan wel Ben worden genoemd maar wie is Ben nog meer? En wie niet? Een try-out, dus je bent de eerste die het ziet!


Ok dus:
📆 woensdag 1 december
⏰ 18:45 - 20:15 workshop zelfportret door Nikè Marchand
⏰ 20:30 - 21:45 de voorstelling BEN. van BOG. en HZT
🎟️ Koop op deze pagina jouw ticket voor de workshop (€ 5.- inclusief materiaal)
🎟️ Scoor hierrrrrrrrrrrr jouw ticket voor de voorstelling via (We Are Public en studententickets beschikbaar)

Zin in! Tot dan!

Schermafbeelding 2021 11 17 Om 14 10 14

Delen