0414 Krave Nick Van Tiem Low Ress
0414 Krave Nick Van Tiem Low Ress2

Krave

Jasper van Luijk, Shifft, DOX

Zeven jonge dansers ontmoeten elkaar in een laatste poging om los te komen van de wereld om hen heen. Een dwingende maatschappij die altijd maar vraagt om meer. Ondanks hun verschillen hunkeren ze naar contact, naar een manier om samen te smelten. Hoe vluchtig of tijdelijk dan ook.

Krave is een fysieke voorstelling waarin lichamen raven, botsen, verstrengelen en elkaar opzwepen. Waarin alle jaargetijden in één nacht verstrijken. Waar zielen versmelten tot er een opgetogen menigte overblijft met slechts één angst: het onder ogen komen van de naderende ochtend.

Een intense honger naar samenzijn, dát is Krave

SHIFFT en DOX brengen met Krave een ontsnapping uit het alledaagse in een knallende, hypnotiserende maar tijdelijke ervaring.
SHIFFT is het dansgezelschap van choreograaf Jasper van Luijk. De kracht van het werk ligt in ontmoeting; tussen kunstenaars en publiek, tussen dans en andere kunstdisciplines en het krachtenveld dat zich daartussen afspeelt.
DOX is hét huis voor theater, jongeren en (sub)culturen van nu. Jasper van Luijk werkte eerder samen met DOX in het performertalentonwikkelingstraject ‘DOX Clubs’.

Meer info en credits

Concept en choreografie Jasper van Luijk, dans Lo Walther Boer, Terencio Douw, Liel Fibak, Pauline Briguet, e.a., muziek Abdelhadi Baaddi, dramaturgie Isabel Meloen, productie SHIFFT / Jasper van Luijk & DOX.

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • Vroege Vogels € 12,00
  • < 25 jaar en studenten € 10,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Dans