Bekijk tickets

LaPiratesse

Album release

Het langverwachte debuutalbum van LaPiratesse wordt gepresenteerd tijdens een zinderend performance concert. Verwacht een uitzonderlijke totaalbeleving, een nieuw universum, met extravagante outfits, visuals en een rijke mix van modern klassiek, tot jazz, pop-rock en wereldmuziek.

LaPiratesse is de performance band van creatief alleskunner Inez Wolters. Inez benadert haar nummers als visuele live clips en gebruikt het podium om te protesteren en te activeren. In elk nummer transformeert ze in een ander karakter met daarbij steeds een andere, zelf gemaakte, extravagante outfit. Ze neemt haar publiek mee langs haar gedachten, vragen en dromen over nu en (over)morgen. Dit doet ze op een persoonlijke manier, die tegelijkertijd universele thema’s weet te raken over (gender)gelijkheid, femininiteit, technologische en natuurlijke omwentelingen als ook over armoede en eenzaamheid.

zonder genade van poëtisch naar snoeihard en weer terug

Samen met muzikanten Wouter de Belder, Eva Korse, Willem Heylen en visual artist Sander Verbiest, creëert Inez een audio-visuele trip waar je helemaal ingezogen wordt. Mede beïnvloed door de karakterwissels van David Bowie, de intensiteit van Nick Cave and the Bad Seeds, de vibe van Wende en de magische surrealiteit van Sigur Ros, slingert LaPiratesse je zonder genade van poëtisch naar snoeihard en weer terug.

De graadmeter? Als het maar schuurt, vervreemdt, je brein openbreekt of je hart doet bonken.

👉 BEPAAL ZELF WAT JE BETAALT

De hele maand december én de eerste week van januari bepaal je bij De Nieuwe Vorst als bezoeker zelf wat je betaalt voor een theatervoorstelling. Je reserveert een kaartje via de site en betaalt pas na afloop van de voorstelling een bedrag waar jij je goed bij voelt. Zo krijgt iedereen in deze roerige tijden de gelegenheid om naar het theater te kunnen.

PWYW sticker 15 kopiëren

Kijk hier voor meer informatie >

Reserveer wel je ticket om zeker te zijn van een plekje in de zaal!


Meer info en credits arrow-right

Band: Inez Wolters, Wouter de Belder, Willem Heylen, Eva Korse en Sander Verbiest.

Techniek: Nikki Rutten
Art Work: Ndeh Monteiro ism Inez Wolters
Met dank aan: Elif Okyay, Suzan Kisters, Egon Loosveldt en Rob van Barschot

Ook dank aan alle geweldige donateurs die onze crowdfunding ondersteund hebben via voordekunst.nl


Beeld: Daria Miasoedova

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English