0406 Beeld Lev Liggend 16 9
0406 Lev 02 © Sanne Peper
0406 Lev 05 © Sanne Peper

Lev (6+)

Theater Sonnevanck / Silbersee / Consensus Vocalis

Een muzikale reis naar het vinden van je eigen stem, een uitbundige voorstelling, een muzikaal feest. In meerstemmig gezongen liederen reizen we over de hele wereld. En iedereen mag meezingen.

Lev heet hij. Omdat hij lef heeft én omdat Lev een afkorting van Leven is. Lev is kwijt. Zijn moeder zoekt hem overal, maar hij laat zich niet vinden. Hij wil de wijde wereld in, op avontuur! Onderweg ontmoet hij zingende voetbalsupporters en matrozen, praat met een tovenaar, wordt opgesloten door een enge schooljuffrouw en woont een tijdje in een wolvenroedel. Waar voelt hij zich thuis? Bij wie wil hij horen? En vindt zijn moeder hem nog…?

De voorstelling Lev is een muzikale reis door de meerstemmige liederen en geluiden van heel verschillende groepen mensen. Een feest van muziek, kostuums en spel. Vijf acteurs, een achtkoppig koor én het publiek zingen de liederen van het hele leven. Een voorstelling over het langzamerhand vinden van je eigen stem.

0406 Lev 09 © Sanne Peper
Sonnevanck en Silbersee brengen opnieuw een overtuigend pleidooi voor muziektheater voor iedereen, waarbij door de inbreng van Consensus Vocalis de groepsscènes meteen de hele zaal meekrijgen.
Theaterkrant - Lees meer

Lev is kanshebber voor de Zapp Theaterprijs, de landelijke publieksprijs voor jeugdtheater.
Kinderen kunnen stemmen op hun favoriete voorstelling. Stem je mee? Klik hier.

Meer info en credits

Tekst Joachim Robbrecht, regie Flora Verbrugge, compositie Wouter Snoei, muzikale leiding Romain Bischoff, spel & zang Fanny Alofs, Laura Bohn, Brechtje Kat , Michael Muller en Tiemo Wang, koor Consensus Vocalis.

Lev is een coproductie met Silbersee en Consensus Vocalis en is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Theater Sonnevanck is het jeugdtheatergezelschap van Flora Verbrugge. Sonnevanck maakt nieuw muziektheater, inhoudelijk solide en avontuurlijk van vorm. Sonnevanck won meerdere prijzen, waaronder de De Gouden Krekel 2016 met de voorstelling Bromance, van de hand van auteur Joachim Robbrechts die ook Lev geschreven heeft.

Delen

Tickets
  • normaal € 8,00
  • FHK 50% € 4,00

Genre

Jeugd / familie, Muziektheater