0406 Lev Theater Sonnevanck © Femke Teussink
ik zing dus ik ben

Lev (6+)

Theater Sonnevanck / Silbersee

Lev is een uitbundige voorstelling, een muzikaal feest. In meerstemmig gezongen liederen reizen we over de hele wereld. En iedereen mag meezingen.

Lev is stomvervelend. Zijn moeder is heel erg boos op hem. Maar Lev is nóg bozer. Hij schreeuwt: ‘Ik hoor niet meer bij jou!’ en hij rent heel hard weg. Zijn moeder gaat achter hem aan.

Opeens hoort hij een antwoord. Het komt uit een gebouwtje dat hij nooit eerder zag. Het antwoord is een schreeuw die óók muziek is. Hij sluipt naar binnen. Daar staat een rugbyteam een Maori-haka-lied te oefenen…!

Vanaf dat moment belandt Lev van de ene gezongen wereld in de andere. Vindt zijn moeder hem ooit nog terug?

Meer info en credits

Tekst Joachim Robbrecht, regie Flora Verbrugge, muzikale leiding Romain Bischoff, spel & zang Fanny Alofs, Laura Bohn, Brechtje Kat en Tiemo Wang, decor- & kostuumontwerp Morgana Machado Marques, regieassistent Mika But, zang koor.

Lev is een coproductie met Silbersee en is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Theater Sonnevanck is het jeugdtheatergezelschap van Flora Verbrugge. Sonnevanck maakt nieuw muziektheater, inhoudelijk solide en avontuurlijk van vorm. Sonnevanck won meerdere prijzen, waaronder de De Gouden Krekel 2016 met de voorstelling Bromance, van de hand van auteur Joachim Robbrechts die ook Lev geschreven heeft.

Delen

Tickets
  • normaal € 8,00
  • FHK 50% € 4,00

Genre

Jeugd / familie, Muziektheater