120405  Club Gewalt Life Oh Life Tijdelijkbeeld © Maartje En Merel

Life, oh life

Club Gewalt

In een lifestyle opera probeert CLUB GEWALT het ultieme nirvana te bereiken met de dingen om hen heen. Mindfulness, maar dan met spullen.

Des’ree zei het al: ‘Life, oh life, oh life, oh life, doo, doot doot doo.’
De ijskappen smelten, de rijken worden rijker, dieren knagen in hokjes aan hun eigen tumoren, en nog plaatst de mens zichzelf boven alles. Het leven, wat moet je ermee? Hoe geef je betekenis en zin aan het leven als je vastloopt in een clusterfuck van idealen, mindful zijn, mindfulness consumeren via een app op je telefoon en dit etaleren op Instagram?

CLUB GEWALT is gekaapt door de consumptiemaatschappij en there is no fucking way out. Dus gaat CLUB GEWALT erin.
CLUB GEWALT wordt een met zijn Rituals douchegel, Fairphone, pannenkoekenplant, vintage koffietafeltje, Harari boekencollectie en ge-recyclede Freitag rugzak. In een wellnesscenter bezingt CLUB GEWALT zijn eigendommen tot mantra’s, om zo de hiërarchie tussen zichzelf en de dingen op te heffen. Want Life, oh Life.

Meer info en credits

Concept, muziek en performance Annelinde Bruijs, Loulou Hameleers, Robbert Klein, Suzanne Kipping, Gerty Van de Perre, Sanna Elon Vrij en Amir Vahidi, eindregie Mara van Vlijmen, dramaturgie Anne van de Wetering, techniek Aram Visser en Joris van Oosterhout, productie Andrea van Bussel, zakelijk leiding Rick Mouwen.

CLUB GEWALT is een muziektheatercollectief uit Rotterdam, bestaande uit 7 performers. Ze creëren, componeren, produceren en performen hun eigen voorstellingen, waarbij de muziek altijd het uitgangspunt is. Gefascineerd door popcultuur en de belevingswereld van de millennial, creëren ze universums waar conventies uit verschillende genres en disciplines elkaar kruisen en een nieuwe zintuiglijke ervaring vormen: van apocalyptische clubavonden tot R&B-opera’s.

COPRODUCERS
Deze voorstelling wordt ondersteund door de Coproducers.
De 12 leukste theaters van Nederland, onder de noemer De Coproducers, zijn gezamenlijk coproducent voor theater- en dansmakers.
Jaarlijks ondersteunen zij twee nieuwe producties met een productiebijdrage en gegarandeerde speelbeurten.
De Coproducers bestaat uit: Corrosia, Theater Ins Blau, De Lieve Vrouw en Bellevue, Toneelschuur, Theater Frascati, Zwolse Theaters, Theater de Nieuwe Vorst, De Verkadefabriek, Het Nationale Theater, Theater Rotterdam en Theater Kikker.

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • Vroege Vogels € 12,00
  • < 25 jaar en studenten € 10,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Theater, Muziektheater