Thumbnail Denwetijd Twiske 31

Wat We Nog Te Zeggen Hebben Over De Liefde

Maandagavond on Tour (M.O.T.) - De NWE Tijd

De Nwe Tijd is on tour met de Maandagavond, waarin grote thema’s en persoonlijke verhalen samenkomen in een eenmalig programma met gasten, muzikanten en interviews. Vanavond staan ze bij ons in De Nieuwe Vorst!

Maandagavond On Tour (M.O.T.) – Wat we nog te zeggen hebben over de liefde wordt een programma over (u raadt het al) de liefde.
Zeker na dit afgelopen jaar waarin de ander toch ook een beetje vreemd werd en de spontane aanraking onder druk stond, buigen Rebekka de Wit, Suzanne Grotenhuis en Freek Vielen zich graag nogmaals over dit eeuwenoude en altijd actuele thema. Hoe ervoeren we de afgelopen periode de liefde en wat willen we meenemen naar betere tijden?

Lisa Verbelen
Multitalent en allround performer Lisa Verbelen zal hen op deze zoektocht vergezellen. Verbelen is medeoprichter en speler van BOG., maar maakte ook furore met haar muzikale solo’s. Deze avond zorgt zij voor nieuwe muziek en teksten.


Maandagavond
Al vier seizoenen lang brengen de makers van De Nwe Tijd elke maand in hun eigen huis een nieuwe Maandagavond. Op het kleinste podium van Antwerpen brengen zij grote thema’s en persoonlijke verhalen samen in een eenmalig programma met gasten, muzikanten en interviews. Sinds vorig seizoen gaan zij met die Maandagavonden ook op tour waarbij ze steeds samenwerken met nieuwe gasten.

Delen

Tickets
  • normaal € 10,00
  • FHK 50% € 5,00

Genre

Mix