0508 Naar Huis Still

Naar Huis - met live dansduet

Jelena Kostić & Harrie Verbeek

Met trots presenteren we nogmaals de heel bijzondere korte dansfilm van Jelena Kostic. Deze keer met een live dansduet.
Regisseur Harrie Verbeek en choreograaf Jelena Kostić brengen sluimerende emoties naar de oppervlakte in een krachtige danstaal en cinematografie.

Aan Naar Huis zijn een aantal grote namen verbonden, zoals Huub Smit, Liz Snoijink. Hans Dagelet, Patricia van Deutekom, Kim-Jomi Fischer, Beaudil Elzenga en Rowan van den Boom.

0508 Naar Huis Still

Op verzoek van zijn moeder Annabel keert Andre terug naar het ouderlijk huis om zijn stervende vader Theo te bezoeken. Samen met zijn zus Sanne, haar man Victor en hun zoon Teun probeert het gezin met elkaar in contact te komen. Dit leidt keer op keer tot confrontaties en oud zeer. Maar als dagdromen de familie doet herinneren aan gelukkiger tijden, weten ze door aantrekken en afstoten zichzelf open te stellen naar elkaar in een hartverwarmende choreografie terwijl ze afstevenen op het onvermijdelijke.

Meer info en credits

Regie Harrie Verbeek, choreografie Jelena Kostic.

Choreografe Jelena Kostić (Belgrado, 1976) gelooft in het concept van het overkoepelende project, waarbij één dominant thema meerdere producties in verschillende formaten oplevert: theatervoorstellingen, korte solo’s en duetten, fototentoonstellingen en dansfilms.

Regisseur Harrie Verbeek (1974) studeerde in 2001 cum laude af aan de Academie St. Joost te Breda. Zijn carrière begon in Amsterdam, waar hij tevens de opleiding scenario-schrijven aan het Maurits Binger Instituut volgde. Centraal staat het maken van emotional content waarbij verhalen met cinematografisch krachtige beelden worden versterkt.

Delen

Tickets
  • normaal € 12,00
  • FHK 50% € 6,00
  • Jongeren <25 & student € 10,00

Genre

Dans, Film