0508 Naar Huis Still
0508 Naar Huis Still

Naar Huis

Een film van Jelena Kostic & Harrie Verbeek

Met trots presenteren we een heel bijzondere korte dansfilm met een choreografie van Jelena Kostic. We brengen een toast uit en praten na met de makers.

Op verzoek van zijn moeder Annabel keert Andre terug naar het ouderlijk huis om zijn stervende vader Theo te bezoeken. Samen met zijn zus Sanne, haar man Victor en hun zoon Teun probeert het gezin met elkaar in contact te komen. Dit leidt keer op keer tot confrontaties en oud zeer. Maar als dagdromen de familie doet herinneren aan gelukkiger tijden, weten ze door aantrekken en afstoten zichzelf open te stellen naar elkaar in een hartverwarmende choreografie terwijl ze afstevenen op het onvermijdelijke.

Aan Naar Huis zijn een aantal grote namen verbonden, zoals Huub Smit, Liz Snoijink, Hans Dagelet, Patricia van Deutekom, Kim-Jomi Fischer, Beaudil Elzenga en Rowan van den Boom.

Meer info en credits

Regie Harrie Verbeek, choreografie Jelena Kostic.

Choreografe Jelena Kostić (Belgrado, 1976) gelooft in het concept van het overkoepelende project, waarbij één dominant thema meerdere producties in verschillende formaten oplevert: theatervoorstellingen, korte solo’s en duetten, fototentoonstellingen en dansfilms.
Regisseur Harrie Verbeek (1974) studeerde in 2001 cum laude af aan de Academie St. Joost te Breda. Zijn carrière begon in Amsterdam, waar hij tevens de opleiding scenario-schrijven aan het Maurits Binger Instituut volgde. Centraal staat het maken van emotional content waarbij verhalen met cinematografisch krachtige beelden worden versterkt.

Delen

Tickets
  • normaal € 7,00
  • FHK 50% € 3,50

Genre

Film

Filter

Première