Bekijk tickets

Nobody's Tree of Life

Josse Vessies

In Nobody’s Tree of Life volgen we maker Josse Vessies zijn eigen Metaverse in. Via beweging en projectie keert Josse zijn innerlijk naar buiten. Hij neemt ons mee in een fysieke en virtuele ervaring, waarin hij samen danst met een stortvloed aan invloeden die aan hem voorbij flitsen in verschillende omgevingen, die zijn lichaam nieuwe vormen in duwen.

View English content arrow-right

To escape or to create? To avoid or to evolve? A dance solo about virtual reality.

Hoe dieper hij zijn Meta-wereld verkent, hoe meer de connectie via kabels en netwerken toeneemt en hoe meer zijn lichaam zich aanpast aan deze nieuwe virtuele ruimte. Nobody’s Tree of Life is een ijle vlucht in de digitale dimensies die ons uit ons lichaam tillen, andere realiteiten in. Aangedrongen om een betere toekomstige versie van zichzelf te vinden, stapt Josse de wereld van de oneindige potentie in. Zal hij vinden wat hij zoekt, in deze metaverse?

Een veelheid aan apparaten, online platformen en virtuele communicatie- middelen maken deel uit van ons ‘normaal’. De invloed is onmiskenbaar op globale schaal maar ook op persoonlijk niveau.

Vessies onderzoekt met de voorstelling de theatrale spanning tussen de virtuele beelden en het lichaam. Beelden worden interactief bestuurd door de dans en worden zo als object gemanipuleerd voor de ogen van het publiek. Een wilde trip door een veelheid aan ‘lichamen en ‘liminal spaces’ geïnspireerd op de ervaring van persoonlijke ruimte.

English

In Nobody's Tree of Life we will follow maker Josse Vessies into his own Metaverse. Josse turns his inner self outwards through movement and projection. He takes us into a physical and virtual experience, in which he dances together with a deluge of influences flashing past him in different environments that push his body into new shapes. The more deeply he explores his Meta-world, the more the connection with cables and networks increases and therefore, the more his body adapts to this new virtual space.

Welcome to the sanctuary,

Inflate is a corporate initiative to bring embodied experience into the Metaverse.

We have created a safe space, especially for you, to get in touch with yourself and to reconnect with what you have forgotten.

To start your journey; relax, we will help you reset and reprogram your nervous system for an improved emotional and social experience.

Remember: The future is fractal.

The future is yours.

Meer info en credits arrow-right

Creation & performance Josse Vessies, een productie van Duda Paiva Compay

Josse is een expressieve maker met oneindig veel ideeën. Met zijn bijzondere combinatie van ervaringen en kunde experimenteert hij voortdurend - van dansen met objecten tot in virtuele dimensies. Hij creëert verschillende lagen door disciplines toe te voegen, materialen te verwerken en hij past inhoudelijke symboliek tot in de details toe. Hij is een fysieke maker, die in zijn werk het anekdotische wil overstijgen. Zijn performance dringt bij het publiek door tot in hun onderbewuste, waarmee Josse hen op meer dan één manier in beweging wil brengen.

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English