Bekijk tickets

Not All is Lost

Davy Pieters

Not All Is Lost is een fysieke en muzikale voorstelling over afhankelijkheid, de kracht én macht van zorg. Davy Pieters zoomt in dit deel in op de jongvolwassen levensfase en onderzoekt de waarde van adolescente lichamen in een wereld waarin Big Pharma en Biohacking een steeds grotere rol spelen.

Na CRISPR is Not All Is Lost het tweede deel van het vierluik dat Davy Pieters maakt over het opgroeien van de mens in een toekomstige wereld.
In dit vierluik staat de menselijke levenscyclus centraal en volgen we de mens van geboorte, jeugd, volwassenheid tot de dood in de vorm sciencefiction, vertrekkend vanuit menselijke situaties die dichterbij ons liggen dan we wellicht denken. Elke levensfase snijdt een vraagstuk aan rondom de gevolgen van technologische ontwikkelingen en klimaatverandering op de mens.

De waarde van adolescente lichamen

De voorstellingen van Davy Pieters (1988) zijn onderzoeken naar de toekomstige mens en de manier waarop deze beïnvloed wordt door technologische ontwikkelingen en beeldcultuur. Haar voorstellingen kenmerken zich door een sterke beeldende, fysieke en filmische stijl.

Meer info en credits arrow-right

Concept & regie Davy Pieters, muziek Jimi Zoet.

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English