Bekijk tickets

Nuggets

Maxim Storms

Maxim Storms is een eigenzinnige Vlaamse theatermaker die niet vies is van een beetje absurdisme. In zijn nieuwe fysieke solo NUGGETS (de)construeert hij het individu dat zich staande houdt in de hedendaagse ‘we-want-more’-maatschappij on speed. Hij doet dit in zijn groteske speelstijl en met zijn kenmerkende en unieke ritmische taalconstructies.

Maxim creëert een krakkemikkig universum waar een laatste ziel halsstarrig het bestaan verder modelleert. Aan de hand van bouwvallige constructie en fatale reparatie poogt het personage het onbestemde doel te bereiken.

In zijn vorige solo Brother Blue ontwierp Storms een onbetrouwbaar landschap waarin de protagonist zijn staart verliest. In NUGGETS gaat hij een stap verder en verbouwt het hoofdpersonage op radicale manier de restanten van zijn bestaan. Maxim Storms geeft in al zijn werk stem aan personages die ‘de onmogelijkheid’ beproeven of verbijten. NUGGETS wordt een nieuwe etappe in die zoektocht van filosofische kwetsuren.

quote
Now only an expert can deal with the problem cause half the problem is seeing the problem.
- Laurie Anderson

Meer info en credits arrow-right

Concept & spel Maxim Storms Coaching Jan Steen & Lisbeth Gruwez Licht Geert Vanoorlé Feedback Linde Carrijn & Rachid Laachir Co-productie CAMPO, C-TAKT & De Grote Post Spreiding Vincent Company In samenwerking met c o r s o & kunstencentrum nona Met de steun van de Vlaamse overheid

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English