1209 Okl La Isla Bonita Liggend Foto Lisa Schamlé
geannuleerd

Odette, kater en de lul

La Isla Bonita

Een futuristisch kostuumdrama van performancecollectief La Isla Bonita. Een fysiek onderzoek naar wat de toekomst van de mensheid-met betrekking tot seksualiteit en voortplanting- gaat zijn met de naderende technologische vernieuwingen.

====

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen wordt deze voorstelling helaas geannuleerd. Tickethouders krijgen via email bericht. Betaalde tickets worden zo spoedig mogelijk terugbetaald.

====

Een duister, erotisch en dystopisch toekomstsprookje

Na de succesvolle voorstellingen La Lucha Libre, Atlantis en De Managers, maakt La Isla Bonita een feministisch pleidooi voor lichamelijkheid en de verschuivende rollen van man/ vrouw/non-binair/trans-personen wanneer technologie een belangrijke rol krijgt in het voortplantingsritueel.

Gehuld in de draperieën van het hemelbed voor een Aerial dance, houdt het collectief een pleidooi voor lichamelijkheid. Een voorstelling gemaakt vanuit nieuwsgierigheid naar de toekomst met zijn nieuwe vormen en ideeën over vruchtbaarheid. Is ectogenese, waarbij nieuw leven groeit in met vloeistof gevulde biozakken, de oplossing voor de ongelijkwaardigheid?

Meer info en credits

Concept & spel: Luit Bakker, Milou van Duijnhoven, Mirthe Labree, Aukje Schaafsma en Lisa Schamlé
Scenografie: Juul Dekker
Kostuums: Hanne Pierrot
Geluidsontwerp: Marijn Brussaard
Eindregie: Mara van Vlijmen
Productie: Lena Meyer
AI developer: Casper Wortmann
Producent: Frascati Producties ism La Isla Bonita
Verkoop: Via Rudolphi
Credits foto: Lisa Schamlé

Delen