1013 Omg Campagnebeeld
1013 Omg 3 Fotografie Bas De Brouwer Naamsvermelding Altijd Verplicht 32
1013 Omg 4 Fotografie Bas De Brouwer Naamsvermelding Altijd Verplicht 55

OMG

Igor Vrebac

Drie performers verwelkomen je in sportieve sferen waar zij onuitputtelijk sprongen maken. Met hun totale overgave en explosieve energie vieren ze diepgewortelde menselijke krachten. OMG is een ongekende trip naar een wereld vol kleur, extase en overvloed.

Celebrating abundance

Igor Vrebac (1986) vraagt zich met OMG af hoe vandaag de dag te geloven. “Ik geloof door naar mijn lichaam te luisteren. Zo verbind ik me met mijn diepere en intuïtieve lagen. Het gaat erom te voelen wat er van binnen gaande is, dat aandacht te geven en ook weer los te laten. Door dit proces te koesteren, ontstaat er ruimte voor creativiteit, speelsheid en verbinding. Daar geloof ik in.”

Met OMG refereren Igor en zijn team aan zowel de hedendaagse popcultuur, eeuwenoude ceremonies als sportieve uitingen. Persoonlijke verhalen krijgen in Igor’s werk altijd een universele vorm. In 2018 werd hij genomineerd voor de prijs van de Nederlandse Dansdagen als aanstormend choreografietalent.

Meer info en credits

Concept & maker Igor Vrebac, makers & performance Inbal Abir, Max Laros, Anton van der Sluis, kostuums Mirte Engelhard, muziek Tonny Nobel, dramaturgie Maarten Bos, lichtontwerp & techniek Tommy van de Broeck & Rob Daanen, productie Stichting Igor Vrebac i.s.m. De Nieuwe Oost, foto- en videografie Bas de Brouwer

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • Vroege Vogels € 12,00
  • < 25 jaar en studenten € 10,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Dans