Pasta workshop + vega viergangendiner

Altijd al zelf pasta willen maken? Dit is je kans! Enya leert je deze middag alle ins en outs en na afloop geniet je van een heerlijk diner. 

Tijdens deze workshop leer je met de hand twee verschillende verse pasta's maken: gevulde ravioli en aardappelgnocchi.

Na het maken van de pasta wordt er een heerlijk vegetarisch viergangendiner geserveerd met o.a. de zelfgemaakte verse pasta van de workshop.

Menu diner:

🍜 Antipasti: verschillende vegetarische antipasti

🍜 Primi piatti: zelfgemaakte ravioli gevuld met pompoen, noten en beurre noisette met salie

🍜 Secondi piatti: zelfgemaakte gnocchi met verse tomatensaus, contorni: gegrilde courgette met olie en citroen, salade

🍜 Dolci: tiramisu

🍜 Fin: cantuccini met koffie/thee

📅 Zondag 2 april
🕒 16:00 - 20:30 uur
💸 € 75 pp

Inbegrepen in de prijs:
- workshop 2 verschillende soorten pasta maken
- 4-gangendiner
- glaasje prosecco bij ontvangst en koffie/thee achteraf
- receptenboek met alle recepten van de avond.

Na inschrijving ontvang je van ons een mail met details over je reservering. Je reservering is pas definitief als we je betaling binnen hebben.
Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Voor meer informatie mail naar enya@denieuwevorst.nl.

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English