11 2 Revolt Maas Theater En Dans © Jaap Scheeren

Revolt (14+)

Cecilia Moisio | Maas theater en dans

In REVOLT mixt choreograaf en theatermaker Cecilia Moisio persoonlijke verhalen, kwetsbaarheid, humor en ernst met performance, (muziek)theater, video en dans. Over opstand, peer pressure en protesteren. Over kritisch blijven nadenken versus jezelf verschuilen achter de groep.

You’re never too young to make a change

Durf jij op te komen voor je mening? Ga je de straat op voor jouw idealen? Ben je een wereldverbeteraar, een Calimero of een struisvogel? Wil jij impact hebben op de wereld en invloed op je eigen toekomst?
Verandering begint bij jezelf en elke grote beweging is klein begonnen. REVOLT is een wake-up-call, een oproep aan jonge mensen om hun stem te laten horen en een verschil te maken. Een voorstelling die je even door elkaar rammelt.
Voor iedereen die jong is of zich jong voelt en in ieder geval ouder dan 12 is.

Eerder maakte Moisio Victory bij Maas en won daarmee de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek.

Meer info en credits

Concept, choreografie, regie Cecilia Moisio, performance Yulia Kalinchenko, Serano Pinas, Katarzyna Sitarz e.a. , tekst Eva Maria de Wit, licht / videodesign Mark Thewessen, muziek Joni Vanhanen, Marlon Penn, video Paul Sixta.

Choreograaf en theatermaker Cecilia Moisio werkt met strakke scenografie, geluidsontwerp en video om gelaagde en emotionele voorstellingen te maken. Haar stijl is ongepolijst, verontrustend en geraffineerd humoristisch. Zij noemt zichzelf een ‘psychologisch activist’.

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • Vroege Vogels € 12,00
  • < 25 jaar en studenten € 10,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Dans