0226 Revolutions Ntjong En Het Nationale Theater Beeld Marijke De Gruyter En Jet Vervest
zenuwslopende science fiction thriller

Revolutions (12+)

NT Jong / Het Nationale Theater

Een zenuwslopende science fiction thriller, gesitueerd in een dystopische toekomst.

Let op: aangepaste aanvangsttijd en prijs!

De Toekomst. Er is geen minister-president meer, maar een CEO. Iedereen heeft z'n eigen persoonlijke hologram-assistent en meer streams en experiences dan hij kan wensen. We zijn gelukkiger dan ooit. Zeggen ze.

Maar drie jonge rebellen voelen zich niet thuis in deze wereld van schermen en hologrammen. Drie jonge rebellen voelen dat er iets niet klopt aan hun wereld, gaan op onderzoek uit en ontdekken hun ware roeping. Ze zijn uitverkoren om de revolutie te ontketenen. Om alles te veranderen. Maar hoeveel zijn ze echt bereid om op te offeren?

Een coming of age voorstelling over controle en macht. Massasurveillance en mediadominantie. Over moed, en strijdvaardigheid en alles wat er nodig is om de macht omver te werpen en een nieuwe wereld te beginnen.

Meer info en credits

Spel Vincent Linthorst, Phi Nguyen, Dieuwertje Dir, Judith Noyons, Victor Ijdens, Quiah Esther Shilue, Yara Piekema, tekst Daan Windhorst, regie Noël Fischer, dramaturgie Martine Manten, decor en kostuums Sacha Zwiers, video Catharina Scholten, compositie en live muziek William Bakker, lichtontwerp Uri Rapaport.

REVOLUTIONS is de derde coming of age voorstelling na de grote successen Lord of the Flies en Bloedlink. Geïnspireerd op 1984 van George Orwell en The Circle van Dave Eggers. Tekstschrijver Daan Windhorst is bekend van de jongerenhit Its my mouth I can say what I want to en Watskeburt.

Delen

Tickets
  • normaal € 14,00

Genre

Jeugd / familie