0309 Icw Run Corpo Maquina

RUN (premiere)

Corpo Máquina

Rennen, hard en ver, in rondjes of waar heen?

In RUN onderzoekt een groep Somalische jongens wie ze zijn en hoe ze zijn, alleen en samen. Hun zoektocht vormt zich in beweging.

View English content

RUN gaat over worden en zijn, over het zoeken en vinden in het leven van deze jongens. Over het vinden van vertrouwen om ruimte in te nemen, over het vinden van manieren om hun kracht als individu en als groep uit te drukken, over het vinden van kracht en structuur in de speelsheid van hun ontmoetingen, over het vinden van effectiviteit in hun ruwe energie, over het vinden van de verfijning in hun impulsen. RUN gaat over de moed om samen en alleen een weg te vinden en bochten te nemen zonder eruit te vliegen.

Corpo Máquina werkt vanuit de artistieke visie die Guilherme Miotto door de jaren heen heeft ontwikkeld. Hij gaat uit van de veronderstelling dat onze ervaring van de wereld zich niet alleen in onze hersenen nestelt, maar vooral ook in ons lichaam. Deze fysieke opslag van ervaringen bepaalt vanuit ons diepste onderbewustzijn onze manier van bewegen.

English

A group of Somali boys is searching for who they are and how they are, alone and with each other. Their search takes shape in movement.

RUN is about getting older and being older. About finding the confidence in taking up space, finding their power as an individual and as a group, finding strength and structure in the playfulness of their encounters, effectivity in their raw energy and refinement in their impulses.
RUN is about courage. Courage to find a way, on your own or all together, and taking the bends without flying out.

Delen

Tickets
  • normaal € 12,00
  • Vroege Vogels € 8,00
  • FHK 50% € 6,00

Genre

Dans

Filter

Language no problem, ICW festival