Header 02

Krakers x TELG: SEHNSUCHT

verslaafd aan het verlangen

De Nieuwe Vorst wordt voor een dag ondergedompeld in de wereld van SEHNSUCHT. In verschillende zalen staat een propvol programma klaar met verrassende performances, elektronische traktaties en muzikale uitspattingen. Een smeltkroes van gelijke delen festival, dansfeest en een dag om nooit meer te vergeten? Zaterdag 6 november vieren we, gezamenlijk, de herinnering aan een fabelachtige wereld die nooit is weggeweest.

Op zaterdag 6 november tovert collectief TELG De Nieuwe Vorst om tot een muzikale oase waar je jouw diepste verlangens mag loslaten. Verschillende grote- en kleine ruimtes van het majestueuze theater vullen zich met live optredens, bijzondere klankconcerten, elektronische geluiden en muziek van, verschillende, lokale schijven schuivers. Dwaal mee in een wereld vol inheemse klanken, onverwachte geluiden en visuele traktaties. Vier het verlangen en dans, dein mee op het ritme en dompel je onder in de wereld die SEHNSUCHT heet.


SEHNSUCHT: verslaafd aan het verlangen.
Van 14:00 - 24:00 vult De Nieuwe Vorst zich met een programma door o.a. Brusk, Krijger, Ramses3000, Radio Ribbelbuis, Roodriks, een keur aan Tilburgs DJ talent en nog veel meer.


📅 Zaterdag 6 november
🕘 14:00 - 00:00
📍 Theater De Nieuwe Vorst
💰 Early Bird: €17,50 (tot 1 nov)
💸 Regular: €22,50 (na 1 nov en aan de deur)

Delen

Tickets
  • Early Bird € 17,50
  • normaal € 22,50

Genre

Muziek

Filter

Krakers