0212 13 15 16 House Of Nouws Stip Stil Of Ik Schiet Liggend Foto Casper Koster
Première

Stil of ik schiet (6+)

House of Nouws | STIP theaterproducties

Een knallende voorstelling met live muziek. Kom luisteren naar de swingende stilte in deze muzikale voorstelling waar je dwars doorheen mag lachen. Een voorstelling voor iedereen die (niet) stil kan zijn.

In ‘Stil of ik schiet’ zien we een gezin omgaan met een zwijgende zoon. Opeens spreekt hij niet meer en niemand weet waarom. Zijn ouders proberen dat niet erg te vinden. De een gaat op mindfulness en de ander leert minder te praten. Uiteindelijk halen ze zelfs een stiltemeester in huis, de Goeroe. Zij helpt de stilte te verjagen of verdragen.

‘Stil of ik schiet’ is een relevante voorstelling over de drukte om ons heen.
Stil zijn is goed, het maakt je rustig. Maar het is ook behoorlijk moeilijk. De meeste kinderen kunnen er niks van en veel volwassenen trouwens ook niet. We praten de dagen vol, het liefst met muziek op en de telefoon altijd aan. Zo doen we er alles aan om te zorgen dat het maar niet stilvalt.

Meer info en credits

Regie Sanne Nouws, spel Lottie de Bruijn, Nina Fokker en Marijn Klaver, muziek Ruben van Asselt, dramaturgie Liesje Knobel, decorontwerp Catharina Scholten, kostuumontwerp Sanne Lips, lichtontwerp Wilfred Loopstra.

Delen

Tickets
  • normaal € 8,00
  • FHK 50% € 4,00

Genre

Jeugd / familie