Bekijk tickets

STOM (10+)

HNTJong

STOM is een voorstelling met heel veel muziek, best wel grappige figuren en een behoorlijk bijdehand hoofdpersoon. Voor iedereen die er af en toe helemaal klaar mee is.

Er is iets mis met Ziggy. Ze praat niet meer. Niks. Geen woord. En niet dat ze het niet kan. Ze kan hartstikke goed praten, je had haar eens moeten horen. Maar nu dus niks meer.

Waarom?
Zegt ze niet.
Hoe lang nog?
Zegt ze ook niet.

Een muzikale voorstelling over Ziggy en haar zwijgend protest

Intussen gaat ze gewoon naar school, feestjes, muziekles, maar helemaal stil. Hoe heb je een gesprek met iemand die niks terug zegt? Is het dapper of loopt ze aandacht te trekken? Heeft ze een zeldzame ziekte? Heeft ze iets vreselijks meegemaakt? Of moet ze gewoon een beetje normaal doen. Haar vrienden, haar ouders, de psycholoog waar ze verplicht naartoe moet, nouja, eigenlijk iedereen heeft er iets over te zeggen. Maar Ziggy niet. Die zwijgt. Ook als haar ouders wanhopig worden, ook als haar vrienden geen zin meer hebben om iets met haar te doen. Wat als Ziggy helemaal niet meer wil meedoen?

Meer info en credits arrow-right

Regie Casper Vandeputte, muziek Kaspar Schellingerhout, spel Kaspar Schellingerhout, Kirsten Mulder, Sophie Hoppener, decor en lichtontwerp Julian Maiwald, kostuumontwerp Rebekka Wörmann.

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English