Td S 4 Of 6 Lotte Melisse Focus Ellen Melisse
Td S 4 Of 7 Dirk Jasper Bente The Problems Tour

STORM Festival

Dirk, Jasper en Bente & Anke en Fien & Lotte

In Tussen de Schuifdeuren tonen we werk van tweede- en derdejaarsstudenten in de regie van Academiedocenten én allerlei uiteenlopende presentaties van onze studenten.

Dirk Hulseboom, Jasper Aarts, Bente Konings - The Problems Tour -Privileged

De wereldberoemde band ‘Privileged’ heeft in hun drukke tourschema ruimte gemaakt om vanuit Amerika over te vliegen naar het nederige Tilburg om hun allom geprezen ‘Problems Tour’ op het STORM Festival te spelen. Een fantastisch en veelbelovend concert met een gastartiest. Wees erbij voor het is uitverkocht! (want dat wordt het zeker)

Regie/spel: Dirk Hulsenboom, Jasper Aarts, Bente Konings

Locatie FHK C1.07


Anke Vandael, Fien Van der Slycken – Vrouw zijn, een toegankelijke introductie
Vrouw zijn, een toegankelijke introductie is een zoektocht naar wat theater kan zijn. Een trip doorheen de hoofden van 2 jonge vrouwen. Alles wat we denken en voelen wordt in deze voorstelling onbeschaamd benoemd.
Vanaf 16 jaar, mannen zijn ook welkom.

Regie/spel: Anke Vandael, Fien Van der Slycken

Locatie FHK C1.02


Lotte Melisse – Focus
Focus is een bewegingstheatersolo over de angststoornis OCS. Bij deze stoornis komen veel obsessieve gedachten en handelingen kijken. In deze solo zien we wat deze stoornis met het lichaam kan doen, de paniek die het veroorzaakt en de uitputting die erbij komt kijken. OCS wordt door velen als taboe gezien, daarom moeten we het juist bespreekbaar maken.

Regie/spel: Lotte Melisse

Locatie FHK CS.13


Entree gratis, wel graag even kaartje aanschaffen.

Delen

Uitverkocht

Genre

Theater