0926 Stranger Karel Tuytschaever C Alwin Poiana
Nederlandse première

STRANGER (NL premiere)

DansBrabant nodigt uit: Karel Tuytschaever / BARRY

De voorstelling STRANGER toont in dans en film verschillende perspectieven op mannelijke lichamelijkheid en bevindt zich in de fluïde zone tussen welke man je bent en welke man je wil zijn.

View English content

Als man merkt Karel vandaag de dag op hoe andere (opgroeiende) mannen zich moeilijker tot steeds meer diverse man-beelden weten te verhouden. Tot wie of wat verhoud je je? Deze onzekerheid maakt je kwetsbaar. Het zoeken naar of verzet tegen vorm(en) voor je man-zijn heeft niet alleen een grote invloed op je sociale rol, maar ook op de relatie met je eigen lichaam, je lichamelijkheid.

We hebben allemaal een intiem, privaat lichaam en een openbaar lichaam. Een jonge generatie vandaag de dag, moet, parallel aan het ontdekken van die lichamen, ook nog een derde lichaam, een digitaal lichaam op social media, construeren, voeden en onderhouden. De voorstelling zoomt in en uit via het spannende tussengebied, de huid. De huid die het dichtste bij jezelf is en bij de ander.

English

From one male body, Karel explores in STRANGER different concepts of the man.

Meer info en credits

Concept & regie Karel Tuytschaever, co-creatie en belichaamd door Laurent Delom de Mézerac, scenografie & lichtontwerp door Lies Van Loock, sound design Frederik Van de Moortel, originele muziekfragmenten van Paul Kalkbrenner, Malcolm Stewart en Alessandro Scarlatti.

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • Vroege Vogels € 12,00
  • < 25 jaar en studenten € 10,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Dans

Filter

Language no problem