1005 Spoken Algemeen Beeld 1
1005 Spoken Awards 36

TE GAST: SPOKEN AWARDS 2019

Stichting SPOKEN gaat weer op zoek naar de meest inspirerende spoken word artiesten van dit moment. Naast dat je zelf mee kan doen aan deze voorronde (inschrijven kan nog tot 28 september!) is dit een toffe avond met veel verschillende performances.


1005 Spoken Onias Wint Award

Won in 2015 de stadsdichter van Tilburg Onias Landveld nog een spoken Award, ook in 2017 deed Tilburg het goed bij de SPOKEN Awards met Glenn als finalist! Benieuwd of in 2019 weer een Brabantse spoken word artiest het finale-podium in het Luxor Theater gaat halen? Kom naar de voorronde op ZA 5 OKT in Theater De Nieuwe Vorst, of doe zelf mee!

MEEDOEN?
Iedereen kan meedoen aan de voorrondes die door Nederland en België worden georganiseerd. Een professionele jury kiest uit alle performances de genomineerden die doorgaan naar de finale in het oude Luxor Theater, Rotterdam.


VOORRONDES (SEP-OKT)

In de maanden september en oktober zullen er in Nederland en België voorrondes* plaatsvinden.
DO 12 SEP - ROTTERDAM, Gemaal op Zuid
DO 19 SEP - ANTWERPEN, Bibliotheek Permeke
ZA 5 OKT - TILBURG, Theater de Nieuwe Vorst
DO 10 OKT - ARNHEM, Konijnenvoer

* de data en locaties van de voorrondes in AMSTERDAM en LEEUWARDEN worden binnenkort bekend gemaakt.

Inschrijven voor de voorronde in Tilburg kan nog tot 28 september via: Spoken.fm/inschrijven


DE AWARDS!
Tijdens de finale worden awards uitgereikt in vijf categorieën: poetry, gospel, storytelling, comedy en lyrics. Naast de awards in de categorieën wordt ook de Gouden SPOKEN Award uitgereikt. De winnaar daarvan wordt een jaar lang opgenomen in de database van de Speakers Academy. Daarnaast gaan de 5 categoriewinnaars inclusief de winnaar van de Gouden SPOKEN Award gaan in 2020-2021 op een theatertournee in samenwerking met George Visser Theaterproducties.

Delen