Fa Mes Tech Groep Lr © Lonnekevander Palen 1136X640
Geannuleerd

TECH

Firma Mes

TECH is twee solo’s over mens en technologie. TECH is een vermakelijk sciencefictionperspectief op de moderne mens en zijn worstelingen.

Deze voorstelling is helaas geannuleerd.Tickethouders krijgen zo snel mogelijk bericht.

===

De avond begint met een monoloog van een hyperintelligente huishoudrobot die haar baasje verlaat.
Het tweede deel van de avond is voor een Engels gesproken zinderende eenmansrobot-opera van een sekspop.


Deel 1: ALICE

Alice is een huishoudrobot die het allemaal voor elkaar heeft: een fijn huis, een zorgzaam baasje en voldoende stroom. Maar niemand weet hoe ver Alice zich al heeft ontwikkeld: ze benadert het menselijke veel dichter dan is toegestaan. Als dit bekend wordt zal ze vernietigd worden, maar nog langer als gevangene repeterende handelingen blijven uitvoeren is ook geen optie.
Vandaag besluit Alice te vertrekken…

Roos Eijmers speelt de tekst van Jibbe Willems wendbaar. Ze schakelt knap tussen haar programma, haar ontwikkeling en de filmcitaten.
Theaterkrant
Technologie is nooit meer hetzelfde

Deel 2: The Life en Death of a Sex Robot

The release of the first ever sexrobot in the Netherlands is set for this spring: Robin, by Mytenga B.V.. The Life and Death of a Sex Robot follows Robin’s life cycle: from the factory where she’s made, to the first use, ending with recycling.

Tech is een vermakelijk sciencefictionperspectief op de moderne mens en zijn worstelingen. (...) Firma Mes is een van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse theaterwereld."★★★★
De Volkskrant
Meer info en credits

ALICE:

Spel Anna Raadsveld, concept Roos Eijmers (op de foto), regie Thomas Schoots, tekst Jibbe Willems.

The Life en Death of a Sex Robot:
Performance Lindertje Mans, regie Thomas Schoots, tekst en muziek Lindertje Mans en Roald van Oosten.

Firma MES bestaat uit Daan van Dijsseldonk, Roos Eijmers, Lindertje Mans en Thomas Schoots. Zij creëren, spelen en regisseren eigen theatervoorstellingen die laten zien hoe wij als mens beïnvloed worden door de grote thema’s in de samenleving. Ter viering van hun tienjarige bestaan maakten zij de TECH-monologen over mens en technologie.

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • < 25 jaar en studenten € 10,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Theater