Bekijk tickets

The End - part 2

Arno Schuitemaker

In een tijd waarin de spanning tussen verandering en behoud meer voelbaar is dan ooit, richt Schuitemaker zich op de toekomst.

Met een mix van live én vooraf opgenomen videobeelden wordt gespeeld met wat er was, wat er is maar ook met wat nog gaat komen. Is de toekomst een doembeeld? Of gloort er iets nieuws aan de horizon? De indrukwekkende wereld die Schuitemaker in The End - part 2 creëert is urgent en een meeslepende duik in het onbekende: een voorstelling vol potentie.

Hyperfysiek en betoverend

quote
De kracht van transformatie heeft voor mij altijd in het lichaam gezeten. Door de onontkoombaarheid van wat er nu om ons heen gebeurt, voel ik dat ik als maker een antwoord moet geven, een meervoudig antwoord dat over mogelijkheid gaat. Want als de geschiedenis iets is wat in zekere zin geconstrueerd is, iets wat je kan vormen, waarom dan ook niet de toekomst?
- Arno Schuitemaker

👉 BEPAAL ZELF WAT JE BETAALT

De hele maand december én de eerste week van januari bepaal je bij De Nieuwe Vorst als bezoeker zelf wat je betaalt voor een theatervoorstelling. Je reserveert een kaartje via de site en betaalt pas na afloop van de voorstelling een bedrag waar jij je goed bij voelt. Zo krijgt iedereen in deze roerige tijden de gelegenheid om naar het theater te kunnen.


PWYW sticker 15 kopiëren

Kijk hier voor meer informatie >

Reserveer wel je ticket om zeker te zijn van een plekje in de zaal!


Meer info en credits arrow-right

Arno Schuitemaker is een van de intrigerende podiumkunstenaars van het moment. Noem het dans, performance of een totaalervaring, het is van wereldklasse: zijn bijzondere werk is te zien geweest op toonaangevende podia en festivals in meer dan 25 landen. Zijn vorige voorstelling 30 appearances out of darkness belandde in de top 5 van beste dansvoorstellingen van het seizoen in de Volkskrant en de voorstelling werd in het blad Scenes bestempeld tot “Mustsee van het jaar”. Voor The Way You Sound Tonight ontving hij de Zwaan, de belangrijkste dansprijs van Nederland, voor meest indrukwekkende dansproductie.

CREDITS

Creatie Arno Schuitemaker

Performers Mark Christoph Klee, Ivan Ugrin, Angelo Petracca

Lichtontwerp Jean Kalman

Video Gilbert Nouno

Muziek Aart Strootman

Scenografie Jean Kalman en Arno Schuitemaker

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English