1207 Tired Of Being Young
Verhuur

Tired of being young

TE GAST: Maarten Westra Hoekzema

Met zijn voorstellingen weet Maarten Westra Hoekzema op zijn geheel eigen wijze een mengvorm te brengen tussen theater en comedy. De jury van Het theaterfestival zei eens over zijn werk: 'Onderhoudend als comedy en toch...'
Met Tired of being young zal dat niet anders zijn.

Toen hij 25 was zag hij de mensen om zich heen de job krijgen die ze altijd wilden, het lief veroveren waar ze altijd naar verlangd hadden en het huis kopen waar ze altijd van gedroomd hadden. Het enige wat hij deed was met open mond toekijken en denken: ‘Hoe doen ze het toch, hoe krijgen ze het voor elkaar?”.

Nu, jaren later ziet hij iedereen om zich heen klagen over de job die ze altijd wilden, het lief waar ze zo naar verlangd hadden en de hypotheek waar ze nog tenminste twintig jaar aan vastzitten. Weer kijkt hij toe met open mond en denkt hij: ‘Hoe doen ze het toch? Hoe krijgen ze het voor elkaar?”.

In Tired of being young vraagt Maarten zich af wat volwassen zijn nu eigenlijk is en vooral of het überhaupt wel nodig is volwassen te worden...

“Tired Of Being Young” is een geslaagde zoektocht naar de verwezenlijking van dromen en de stap naar volwassenheid. Een zeer persoonlijke en humoristische noot van een acteur die zijn plek op het cabaretpodium na lange omzwervingen heeft gevonden. En die er wat mij betreft nog lang mag blijven staan.
Cabaret.nl - Lees meer
Genieten van een guitige verteller.
Theaterkrant - Lees meer

Bij deze voorstelling zijn onze standaard kortingen en passen (VorstVrijpas, Podiumpas, FHK, etc.) niet geldig.

Meer info en credits

tekst en spel: Maarten Westra Hoekzema
coaching: Johan Petit
lichtontwerp: Sander Salden

Delen

Tickets
  • normaal € 16,00
  • CJP € 14,00

Genre

Theater