0930 Campagnebeeld Double Bill Donna Liggend
0930 Alph Sjoerd Derine Dss04345
0930 Together Michel Schnater 44

Together & ALPH

Donna Chittick

Twee voorstellingen van nieuwe hiphopmaker Donna Chittick. Together is een persoonlijke zoektocht naar de vrouw van nu. In ALPH zien we wat er gebeurt als de typische macho zijn kwetsbare kant zou tonen.

Together
Vier danseressen tonen ons de vrouwen van nu: zelfverzekerd en stoer én breekbaar tegelijkertijd.
Chittick haalt haar inspiratie uit haar eigen leven maar ook uit het alledaagse leven van de zelfstandige vrouw en de levenskeuzes die op haar pad komen.
Wie beïnvloeden dat pad, welke rol speelt je leefomgeving?

In een eigentijdse mix van urban dansstijlen gaat Chittick op zoek naar de vrouwelijke kracht in die dansstijlen. Ze maakt een voorstelling waarin de dagelijkse werkelijkheid van haarzelf en haar danseressen de bron is.


ALPH
De typische machoman. Als echte alphamannetjes veroveren ze territorium, claimen ruimte, wedijveren met elkaar. Ze bewijzen elkaar en zichzelf dat ze de sterkste zijn. Mentaal én fysiek.
Wat schuilt daarachter? Wat gebeurt er als de machomuur afbreekt en ze het lef hebben hun gevoelige kant te tonen?


Meer info en credits

Choreografie Donna Chittick,
dansers ALPH Juersson Hermanus, Giovanni Pisas, Ibrah Silas Jackson & Waikuma Pentury,
dansers Together Liza Panjoel, Fiona Dekkers, Cedella Steur & Hannah Chandra Mahler, lichtontwerp Jeffrey Steenbergen, licht en techniek Simchah Hoed, kostuums & vormgeving Kenley Chittick, muziek DJ Lovesupreme, campagnebeeld Bowie Verschuuren ,dramaturg Together Peggy Olislaegers, dramaturg ALPH Leo Spreksel, artistiek/dramaturgisch advies Alida Dors en Peggy Olislaegers, productie Angelique van Beckhoven, zakelijk leider Ger Jager, publiciteit Yoram Otten.
Met speciale dank aan: Fonds Podiumkunsten, BackBone, CC Amstel en Solid Ground Movement.

Delen

Tickets
  • normaal € 17,00
  • < 25 jaar en studenten € 10,00
  • FHK 50% € 8,50

Genre

Dans

Filter

Language no problem