0129 Under Pressure Op Locatie
0129 Up In Tt

Under Pressure

Benjamin Moen & Yannick Noomen | HZT, BOG. en Nineties Productions

Eigenlijk horen ze natuurlijk hier bij ons in De Nieuwe Vorst, Benjamin Moen (BOG.) en Yannick Noomen (Nineties Productions). Maar ze wilden een grotere grote zaal en ze bluften zich bij Het Zuidelijk Toneel naar binnen. Die grote zaal hebben ze gekregen en dus gaan wij naar hen.

Groei is de norm. Stilstand de dood. Of in ieder geval de vergetelheid... Van persoonlijke ontwikkeling tot de wereldeconomie. Wat niet groeit, doet niet mee. Terwijl de hele planeet op het randje van een burn-out hangt, beklimmen theatermakers Benjamin Moen en Yannick Noomen de grootste podia van Nederland om samen met toetsenist, componist en producer Niels Broos de tijdgeest te bezingen.

Grote-zaal-debuut van twee bange jongetjes

BOG. en Nineties maken met Under Pressure hun Grote Zaal debuut. Het mantra van eeuwige groei geldt immers ook voor carrières in het theater. Wees getuige van deze ietwat ijdele maar oprechte poging van twee jonge mannen om de druk van de ketel te halen door de vrijheid opnieuw uit te vinden, de mensheid te verlossen van het neoliberale nutsdenken en ondertussen zichzelf het firmament van theatergrootheden in te katapulteren. Of zij zich tijdens deze tour de force verslikken in de grootte van de zaal, hun zelfopgelegde ambities en hun wankele Westerse idealen, zal pas blijken op het podium.LET OP:

Deze voorstelling is een gezamenlijk uitstapje vanuit De Nieuwe Vorst naar Theaters Tilburg.

Tickets koop je via Theaters Tilburg.

Op donderdag 9 januari 20:00 kun je je verdiepen in Under Pressure tijdens ProefDRUK.

Delen

Genre

Theater

Filter

Op locatie