0129 Under Pressure Op Locatie

Under Pressure

Benjamin Moen & Yannick Noomen | HZT, BOG. en Nineties Productions

Eigenlijk horen ze natuurlijk hier bij ons in De Nieuwe Vorst, Benjamin Moen en Yannick Noomen. Maar ze wilden een grotere grote zaal en ze bluften zich bij Het Zuidelijk Toneel naar binnen. Die grote zaal hebben ze gekregen en dus gaan wij naar hen.

Van het aantal minuten dat je doucht tot de wereldwijde polarisatie. De wereld gaat naar de kloten en jij bent verantwoordelijk. Toch?
Twee theatermakers bezingen de tijdgeest, zochten hiervoor de allerbeste locatie en kwamen uit bij de grote zaal. De ultieme metafoor voor wat zij willen tonen: de (te) grote zaal voor twee gestresste jonge makers die zich groot houden.

Grote-zaal-debuut van twee bange jongetjes

Disclaimer (zodat voor de mensen die komen kijken de druk een beetje van de ketel is): Under pressure is een ietwat egoïstische maar oprechte poging van twee jongens om de volledige complexiteit onder ogen te zien, de angst van de complete wereld te bezweren en onderwijl zichzelf het firmament van theatergrootheden in te katapulteren. Of zij zich verslikken in de grootte van de zaal, hun zelfopgelegde ambities en hun wankele Westerse idealen, zal pas blijken op het podium.


LET OP:

Deze voorstelling is een gezamenlijk uitstapje vanuit De Nieuwe Vorst naar Theaters Tilburg.

Tickets koop je via Theaters Tilburg.

Hou onze website in de gaten voor verdere randprogrammering rondom Under Pressure.

Delen

Genre

Theater

Filter

Op locatie