0328 Vergeten Dieren En Verloren Zaken © Eddy Wenting Paulina Matusiak
0328 Vergeten Dieren En Verloren Zaken A4 Liggend 300Dpi© Eddy Wenting Paulina Matusiak
0328 Vergeten Dieren Foto Binie Visual Communication 3 H3 A6392
0328 Vergeten Dieren Foto Binie Visual Communication 3 H3 A6549

Vergeten Dieren en Verloren Zaken (6+)

Duda Paiva Company

In de magische wereld van Duda Paiva worden vergeten dieren en verloren zaken weer tot leven gewekt. Een visuele en toegankelijke voorstelling met de meest fantastische schuimrubberen poppen.

Dit is een serieus grappig verhaal

Een verhaal over dingen die er eerst zijn en dan verdwijnen. Over dingen zoals jouw leuke knuffel of dat blauwe speelgoedautootje dat zo hard kon rijden, maar ook de lach van je opa of dat ene mooie liedje in je hoofd. Het ene moment heb je het nog, het volgende moment is het weg. Om veel later, onverwacht weer even op te poppen uit het niets. Niet dat je het dan weer vast kan houden, want dingen die weg zijn blijven weg, toch? Maar waar blijven ze dan als ze weg zijn?

0328 Scene Vergeten Dieren En Verloren Zaken Foto Cees De Vries Fotografie Duda Paiva 42

In dit verhaal heeft mijnheer Ut ook dingen die hij wil houden. Dingen waarvoor buiten zijn winkel geen plaats meer is: een knorrige vleesetende plant, de allerlaatste buidelwolf en een echte dodo. Maar die waren toch uitgestorven?

Mijnheer Ut kan zich een leven zonder deze vergeten dieren niet voorstellen, alleen... er is ook nog mevrouw Caterpillar en zij gelooft niet in bewaren. Zij gelooft in ‘opgeruimd staat netjes’...


Vergeten Dieren en Verloren Zaken is de vierde jeugdvoorstelling van Duda Paiva Company en een idee van Tim Velraeds, die ook in de jeugdproducties Grieken en Monsters speelt. Tim is gefascineerd door dieren die er niet meer zijn, zoals de Dodo. De magische schuimrubberen wereld van Duda Paiva Company is dé ultieme plek om die dieren en andere vergeten zaken weer even tot leven te brengen.

Meer info en credits

Regie Duda Paiva, spel Tim Velraeds, Cat Smits , dramaturgie Kim Kooiman, poppen André Mello, Duda Paiva, soundscape Wilco Alkema, lichtontwerp Mark Verhoef , decor Daniel Patijn i.s.m. Tim Velraeds, foto Studio Matusiak.

Delen

Tickets
  • normaal € 8,00
  • FHK 50% € 4,00

Genre

Jeugd / familie