0929 Hotshop Warme Winkel Wagner

Wagner: De halve Ring

De Hotshop - cooler dan de Warme Winkel

Wagner laat niemand koud. Voor de één een nazi-uithangbord, voor de ander anarchist en vernieuwer. Een complex vechtende componist of muzikale zeikstraal.

pompeus en toch verkwikkend

Food & Theater deal

Tussen deel I en deel II van Wagner: De Halve Ring serveren we een heerlijke maaltijd. Tussen 17.45 uur en 18.45 uur geniet je van de maaltijd en ben je gegarandeerd weer op tijd in de zaal voor deel II. Je betaalt slechts € 25,- voor de voorstelling inclusief eten.

Bestel hier je combideal >


Wagners complete Der Ring des Nibelungen duurt 15 uur, een even orgastisch als pompeus meesterwerk. De vijf jonge acteurs in De Hotshop – cooler dan De Warme Winkel doen je dat niet aan. Ze herinterpreteren deel I (Das Rheingold) en II (Die Walküre) van dit totaaltheater.

Deze verse theatertalenten brengen een verkwikkende halve marathon.

In deze tijd waarin de lijnen van goed en fout weer scherpere contouren beginnen te krijgen, het postmoderne ‘anything goes’ weer ingeruild lijkt voor een voor- of tegenmentaliteit, zullen wij die grens nog dieper in de huid van deze tijd kerven.
Je bent voor of tegen. Alles daartussenin zal worden verpletterd.

Meer info en credits

Van en met Sara Lâm, Jonas De Vuyst, Lukas De Wolf, Lauranne Paulissen, Verona Verbakel, regie Ward Weemhoff, techniek Manuel Boutreur, geluidsontwerp S.M. Snider, lichtontwerp Lucas Van Haesbroeck, decoradvies Theun Mosk.
Een coproductie met Kultuurfaktorij Monty

De Warme Winkel is een eigenzinnig acteurscollectief met een liefde voor geschiedenis en een grote fascinatie voor de eigen onoverzichtelijke tijd.
Met De Hotshop – cooler dan de Warme Winkel presenteren ze voorstellingen van verse theatertalenten en geestverwanten, die links- of rechtsom met één van de leden van De Warme Winkel zijn ontstaan.

Delen

 • Genre

  Theater
 • Soort

  Laat je verrassen
 • Datum

  za 29 september 2018
 • Tijd

  16:00
Tickets
 • normaal € 17,00
 • Vroege Vogels € 12,00
 • FHK 50% € 8,50