1228 Spruit La Melis Zussenzolder @ Joost Van Dijk

Zi Za Zussen Zolder (4+)

Spruit: LaMelis

De nieuwste voorstelling van LaMelis is een wonderlijke, fantasievolle voorstelling voor jong en oud. En een feestje voor publiek en de spelers zelf!

Met een programma vol culturele hoogstandjes voor het hele gezin wordt het tijdens Spruit kinderfestival vier dagen lang genieten van voorstellingen, concerten, films en bijzondere ontmoetingen in het centrum van Tilburg.

www.spruittilburg.nl

122839 Spruitje 2018
het leukste uitje van de kerstvakantie!

Eloise is net verhuisd met haar ouders naar een nieuw huis. Haar ouders zijn weg en de oppas is in slaap gevallen. Dus… als de kat van huis is dansen de muizen op tafel.
In dit geval op de hele grote mysterieuze zolder, waar ze eigenlijk nog niet op mag. Er moet namelijk nog verbouwd worden en alles zit onder het stof of is nog ingepakt.

Maar natuurlijk wint haar nieuwsgierigheid! Ze schraapt alle moed bij elkaar en samen met haar denkbeeldige zussen trippel trappelt ze de lange trap op naar de mysterieuze zolder. Ze gaat op onderzoek uit en komt in een wondere wereld terecht! Maar wat is echt en wat is gedroomd?

1228 Spruit La Melis Zi Za Zussenzolder Foto Joost Van Dijk

In deze voorstelling danst Caroline Lieffers (ze danst al 18 jaar bij LaMelis!) samen met haar eigen dochter van 8 jaar, Eloise Bakker. Met de andere danseres Batja ten Kortenaar (zij danst al 9 jaar bij LaMelis) en de choreograaf Helma Melis (die zelf ook meedanst) doken zij hun eigen zolder op om van Zi Za Zussen Zolder een feestje te maken!

Meer info en credits

Choreografie, toneelbeeld & kostuums Helma Melis, dans Batja ten Kortenaar, Caroline Lieffers, Eloise Bakker, Helma Melis, vertelstem Joost van Dijk, kostuum Eloise Jolanda Hendriks, foto’s Joost van Dijk.

Delen

Tickets
  • normaal € 8,00
  • FHK 50% € 4,00

Genre

Jeugd / familie