0711 Hunt For The Wilder People

Hunt for the Wilderpeople

Zomerfilms in de binnentuin: Into the Woods

Ga je met ons mee de bossen in? Pop up Cinema laat ons weer de mooiste en meest uiteenlopende verhalen in prachtige groene omgevingen zien. Reis mee naar de ongerepte natuur in Noorwegen, Nieuw-Zeeland en nog veel meer. En pas op: niet verdwalen!

Hunt for the Wilderpeople

Als de twaalfjarige Ricky Baker door de Nieuw-Zeelandse jeugdzorg bij een eigenaardig pleeggezin wordt gedumpt, is hij vastbesloten zo snel mogelijk weer weg te lopen.
Een warme kruik in bed, een dosis liefde en een hond genaamd Tupac brengen hem echter aan het twijfelen, maar na een treurige gebeurtenis vlucht hij toch de wildernis in. Een massale (en ronduit knullige) klopjacht volgt.
Bijzonder charmante komedie die op het wereldwijde festivalcircuit uitgroeide tot publiekslieveling, maar in Nederland vreemd genoeg de bioscoop niet haalde.
Regie Taika Waititi, duur 101 min.
Engels gesproken, Nederlands ondertiteldOp 6 donderdagen in de zomer wordt de tuin van de Nieuwe Vorst weer omgetoverd tot buitenfilm paradijs. De bar en tuin zijn open vanaf 20.30. De film begint zodra de zon onder is (indicatie 22.00u)

Bij slecht weer verhuizen we naar binnen. Dit wordt altijd op het laatst mogelijke moment besloten. De filmvertoning gaat dus altijd door.

Delen