0808 Stand By Me

Stand by me

Zomerfilms in de binnentuin: Into the Woods

Ga je met ons mee de bossen in? Pop up Cinema laat ons weer de mooiste en meest uiteenlopende verhalen in prachtige groene omgevingen zien. Reis mee naar de ongerepte natuur in Noorwegen, Nieuw-Zeeland en nog veel meer. En pas op: niet verdwalen!

Stand by me

Een heerlijke zomerse moderne klassieker. Vier jongens tussen de tien en vijftien staan voor het weekend van hun leven. De laatste dagen luisteren ze gespannen naar de nieuwsberichten op de radio over een 12-jarige jongen die vermist wordt. Vern hoort van z'n oudere broer dat hij het lichaam gezien heeft aan de rand van de spoorweg die door het bos loopt. Met in het achterhoofd de faam en glorie die hen te wachten staat gaan ze op zoek naar het lichaam. De werkelijkheid neemt mythische vormen aan tijdens hun speurtocht die spannend, ontroerend, vol weemoed en humoristisch is...
Regie Rob Reiner, duur 85 min.
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld.Op 6 donderdagen in de zomer wordt de tuin van de Nieuwe Vorst weer omgetoverd tot buitenfilm paradijs. De bar en tuin zijn open vanaf 20.30. De film begint zodra de zon onder is (indicatie 21.30).
Bij slecht weer verhuizen we naar binnen. Dit wordt altijd op het laatst mogelijke moment besloten. De filmvertoning gaat dus altijd door.

Delen