Heel december én eerste week januari:

Jij bepaalt wat je betaalt

Net als vorig jaar bepaal je als bezoeker ook dit jaar weer de hele maand december zelf wat je betaalt voor voorstelling of event. En we doen er nog een schepje bovenop: ook de jeugdvoorstellingen in de eerste week van januari 2024 gaan mee in deze actie. 
Je reserveert een kaartje via de site en betaalt pas na afloop van de voorstelling een bedrag waar jij je goed bij voelt.

In deze dure tijden wordt de drempel om cultuur te bezoeken voor veel mensen steeds hoger. Toch willen wij ons theater graag toegankelijk houden voor iedereen! Om die reden hebben wij ook dit jaar weer besloten om alle zaalvoorstellingen die in december en de eerste week van januari in De Nieuwe Vorst spelen ‘Pay What You Want’ te maken.

Hoe reserveer ik een kaartje?

Je reserveert een kaartje door op de site een €0 ticket te reserveren voor de voorstelling waar je graag heen wilt. Heb je een Vorstvrij Pas of We Are Public Pas, dan kies je bij het reserveren voor de betreffende pas.
Een uur voor aanvang van de voorstelling zal ook de ticketkassa geopend zijn. Als je nog geen kaartje hebt gereserveerd en er is nog plek, dan kun je dat hier alsnog doen.

Mocht je toch verhinderd zijn op de dag dat je een ticket hebt gereserveerd, dan horen wij dat graag, zodat wij iemand anders weer blij kunnen maken met jouw plek. Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@denieuwevorst.nl of door te bellen naar 013 532 85 20.

Hebben jullie een richtlijn voor donaties?

Het bedrag dat je doneert mag zo groot of klein zijn als je zelf wilt. We kunnen wel een paar richtprijzen geven.

  • Heb je momenteel een kleine beurs? Dan is onze richtprijs een donatie van €5.
  • Heb je iets meer te besteden, ga dan uit van €10.
  • Heb je weinig last van de prijsstijgingen, dan is onze richtprijs het reguliere ticketbedrag, namelijk €18.
  • Wil je ons en onze makers nog meer steunen, dan mag je natuurlijk altijd een hoger bedrag doneren.
Voor kleinere events voor de jeugd die niet in onze grote zaal plaatsvinden, kun je natuurlijk een aangepast bedrag doneren.

Wat als ik een Vorstvrij Pas, Podiumpas of We Are Public pas heb?

Met deze passen heb je bij wijze van abonnement al betaald voor het bezoeken van de voorstellingen in ons theater. Uiteraard verwachten wij dan ook geen extra donaties voor de Pay What You Want voorstellingen in december. Voel je dus vrij om net als normaal kosteloos van ons programma te komen genieten. Een extra donatie mag natuurlijk altijd!

Wat als ik al een kaartje had voor een voorstelling?

Heb jij al een kaartje gekocht voor een voorstelling in december? Tof! Dan houd je uiteraard gewoon recht op jouw plek. Wel nemen wij zo snel mogelijk persoonlijk contact met jou op, met de keuze om jouw ticketbedrag terug te krijgen of om het bedrag te doneren bij wijze van Pay What You Want.

English