Bekijk tickets

BLOB (8+)

Sally

In ‘BLOB’ ontmoeten de virtuele danswereld van Another Kind of Blue, het gezelschap van choreograaf David Middendorp, en de interactieve danswereld van SALLY elkaar in een next level ervaring. Met behulp van motion capture worden dansers en publiek de spelers in een game die het podium door middel van opdrachten verkennen.

Speel de hoofdrol in je eigen dansgame

Je betreedt een avontuurlijke wereld, die begint met… niets. Dan verschijnt er iets; is het een teken, een ding, een mens? Het is BLOB en die nodigt je uit om samen een nieuwe, bijzondere wereld vol dans te verkennen. Vanaf de eerste seconde doet deze interactieve voorstelling een beroep op de fantasie en creativiteit van het publiek. Voordat je het zelf in de gaten hebt, speel en dans je in een dans-game!

Technologie

Wie of wat is BLOB en wat kunnen ze samen creëren? Tijdens BLOB gaan de dansers en het publiek zelf aan de slag met Motion Capture techniek en worden zij aangemoedigd om het podium te verkennen door middel van opdrachten. De toepassing van deze techniek is een heuse primeur binnen de jeugd podiumkunsten.

Meer info en credits arrow-right

Concept: SALLY & Another Kind of Blue
Choreografie: Stefan Ernst & David Middendorp
Compositie: Wouter Gulikers
Kostuums: Mieke Kockelkorn
Techniek: TheaterVogels
Educatie: Axelle Gulikers-De Rore & Sophie van Heesewijk

Over SALLY

In en vanuit haar danshuis aan de Maas creëert SALLY dansvoorstellingen, educatie- en participatieprojecten en biedt zij de ruimte voor onderzoek en creatie door middel van dans voor jeugd, jongeren en hun familie. Omdat je met de liefde voor dans niet vroeg genoeg kunt beginnen, maakt SALLY al voorstellingen voor peuters vanaf 2 jaar. Maar net zo makkelijk zetten wij tieners in beweging met dance experiences en avontuurlijke cross-overs. SALLY wil echter méér dan alleen dans laten zien. Ze ontwikkelt met dans vaardigheden die nodig zijn om je te verhouden tot de wereld, zoals kritisch leren kijken en denken, het ontwikkelen van zelfvertrouwen en leren respect te hebben voor de ander en het anders zijn.

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English