Bekijk tickets

Femme Hall

Een avond waar drie vrouwelijke queer artiesten centraal staan

Afgelopen zomer was P!NK de tweede female headliner ooit op Pinkpop, 28 jaar na Sinéad O’Connor. Met andere woorden: tijd om vrouwelijke artiesten een duwtje in de rug te geven. Tijd voor de Femme hall: een avond waar drie vrouwelijke queer artiesten centraal staan.

Verwacht

🎤 Live Optredens: Ontdek het indrukwekkende talent van drie opkomende vrouwelijke queer artiesten terwijl ze je meenemen op een muzikale reis vol kracht en expressie. Verwacht dansbare deuntjes, catchy refreinen, krachtige performances en vooral een inclusieve sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn!

🤝 Samen Sterker: Dit evenement is meer dan alleen een avond vol entertainment; het is een kans om samen te komen en de lokale vrouwelijke artiesten te ondersteunen. We geloven in de kracht van gemeenschap en willen bijdragen aan de groei van onze getalenteerde vrouwen in de kunst.

Line up

Ruby Mus
Ruby Mus neemt je mee naar haar dimensie vol dansbare melodieën. Geïnspireerd door artiesten zoals Yebba en NAO, beschrijft ze haar wereld en de complexe emoties over liefde, conflicten en self-empowerment. Door haar Pop/RnB tracks te verfrissen met moderne ritmische en elektronische elementen transformeert deze powerhouse, samen met haar band en dansers, tot een surreëel spektakel.

Jasha Eliane
Jasha Eliane neemt je mee op een muzikale achtbaan met haar duistere, dansbare, elektronische dramapop. Haar teksten zijn als afleveringen in een soapserie over haar dateleven. Dit geheel treedt zij op met haar 5-koppige band, oftewel dat wil je niet missen ;).

XXJULÍA
Met een vlinder in haar vuist vertelt de Antwerpse XXJULÍA waar het op staat. Haar muziek dient als een magazine, waarin mensen die haar irriteren de voorpagina halen. Laat je dus niet misleiden door de warme jazzy invloeden en haar soms bijna onvoorspelbare stem. Want eens je tegen haar schenen schopt zal je het geweten hebben.

📅 Donderdag 6 juni
🕒 20:00 - 00:30
💸 € 6,-
📍 kelder, Theater De Nieuwe Vorst

Let op: de KRAAKKELDER is op dit moment helaas alleen nog bereikbaar via enkele trappen. Ben je moeilijk ter been of zit je in een rolstoel? Neem dan even contact met ons op zodat we mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English