Verhuurbareruimte Theater Nieuwe Vorst2 Kpf 4257 Lr 2
Salon Theater Img 5482 1
Witte Bar Img 5654 1
Serre Img 5709

Zaalverhuur

Theater De Nieuwe Vorst is een bruisende plek in hartje Tilburg. In de prachtige monumentale villa zijn verschillende soorten ruimtes te huur, die allemaal de mogelijkheid bieden je activiteit te laten plaatsvinden in een inspirerende, creatieve omgeving. Het huren van een ruimte in De Nieuwe Vorst biedt daarom meer dan alleen de ruimte. Van technische ondersteuning tot uitgebreide catering, wij adviseren je graag bij de organisatie van je bijeenkomst of evenement.

Mogelijkheden

De Nieuwe Vorst biedt ruimte voor borrels, voorstellingen, lezingen, debatten, presentaties, workshops, trainingen, repetities, vergaderingen etc. Daarnaast is De Nieuwe Vorst een officiële trouwlocatie en is het dus mogelijk je bruiloft bij ons te vieren. Voor elk evenement biedt onze horeca op maat gemaakte arrangementen. Ook kunnen we technische ondersteuning verlenen en de kaartverkoop regelen.

Contact

We laten je graag alle mogelijkheden zien van ons mooie pand. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor informatie of om een afspraak te maken voor een rondleiding.