Kraak mee!

We kraken het theater! We ellenbogen ruimte in het programma voor mensen met ongehoorde ideeën, idiote fascinaties en belachelijke energie. Die samen met ons tegen heilige huisjes aan willen schoppen en vette dingen willen doen!

Kraak De Nieuwe Vorst

Kraken doe je niet alleen, kraken doe je samen! Dus kom maar op met die vreemde programma ideeën, onderwerpen die absoluut gehoord moeten worden en nooit-eerder-vertoonde avonden! Wij zoeken de nieuwe generatie (Tilburgse) krakers die letterlijk het theater gaan kraken, tegen heilige huisjes aan willen schoppen en culturele leegstand tegen willen gaan.

Van een debatavond over iets waar jij je #BOOS over maakt, een rave in onze kelder, een 90's horror marathon in de tuin tot een vrijdagje vreemde vogels tellen op ons dak.

Daarnaast leren wij je hoe dat werkt, om zoiets te organiseren. Over programmeren, produceren, marketing en alle andere dingen die komen kijken bij een KRAAK.

JA! JA! JA!

Word een kraker! Mail jouw vette idee naar krakers@denieuwevorst.nl. Of kom langs, we zijn op dinsdag en vrijdag in De Nieuwe Vorst te vinden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Amber Dijs en Pien Rutten (nee geen familie van). Even een kort voorstelrondje. Amber is de gure attenberrie van het stel. Meme verslaafd, Willem II fan, heeft een 013 tatoeage. Sowieso buitenproportioneel Tilburgfan. Pien heeft wat dat betreft een betere smaak. Sowieso op het gebied van koffie. Pien houdt van op chanternel gaan in haar caravan, festivals, koffie, bier en praten over koffie en bier. Wat we wél met elkaar gemeen hebben: we organiseren samen al jaren met veel liefde PechaKucha avonden, hebben zin om Tilburg nog vetter te maken en zijn helemaal AAN om (met jou?) De Nieuwe Vorst te gaan kraken. Dus... kom maar op!

Mail ons 💌!

Krakers op Facebook: www.facebook.com/krakerstilburg
Krakers op Instagram: www.instagram.com/krakers_tilburg

We leggen het nog ekkes uit:

English