Bekijk tickets

I love (and hate) you Iran (12+)

Armin Mola | fABULEUS

I love (and hate) you, Iran is een grappige en ontroerende monoloog van acteur en rapper Armin Mola, deels gebaseerd op zijn eigen verhaal. Hij schakelt moeiteloos tussen anekdotes, songs, rapteksten, dans, intieme vertelmomenten en pompende beats.

Dariush Omidi groeit op in Turnhout, in een gezin dat noodgedwongen Iran verruilde voor België. Zoekend naar wat het betekent om Iraniër, Belg en vooral zichzelf te zijn, brengt hij een snijdende haat-liefdesverklaring aan een plek waarnaar hij niet meer terug kan.

De jongeren in Iran gaan letterlijk underground.
Ze houden geheime fuiven waar het safe is.
Dit is één van de beste feestjes ooit.
Omdat het niet mag.

Een snijdende haat-liefdesverklaring

quote
Armin Mola voelde het als zijn plicht om de stemmen uit Iran wat luider te laten klinken, en dat doet hij in zijn performance overtuigend, heel overtuigend, met veel humor, steeds aangrijpend en puur.
- Theaterkrant Lees meer

Pay Want You Want

Heel december en de eerste week van januari bepaal jij je eigen ticketprijs. Voor veel mensen is de (financiële) drempel om cultuur te bezoeken (te) hoog en daar hopen we met onze Pay What You Want-maand een beetje verandering in te brengen.

Je koopt een ticket via de site. Daar kun je kiezen uit een aantal prijzen, variërend van XXS (1,00) tot XL (36,00). De M is onze reguliere prijs (18,00), en S onze reguliere prijs voor jeugdvoorstelling (€ 9,00).
Jij kiest de prijs die het beste bij jouw situatie past.

Klik hier voor meer informatie.

Meer info en credits arrow-right

Concept, tekst & spel Armin Mola, eindregie Mokhallad Rasem, dramaturgie Peter Anthonissen, kostuums Rida Habib Allah, artistieke coach Thomas Bellinck, scenografie Anthony Nti, productie fABULEUS.
Met de steun van de Warande, de stad Leuven en de Vlaamse overheid.

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English